FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - GERMANIA U21

FOTO Au găsit-o într-un stadion plin! Cine a atras toate privirile la meciul naționalei de la Sibiu

FOTO: Captură @Digi Sport +49   FOTO
FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 22:19 / Actualizat marti, 28 martie 2023 22:26

Teodora Meluță (23 de ani) a atras toate privirile pe arena din Sibiu, în timpul remizei dintre România U21 și Germania U21, scor 0-0. 

Amicalul dintre naționala pregătită de Emil Săndoi și reprezentativa U20 a Germaniei a umplut până la refuz noua arenă din Sibiu. 

FOTO. Teodora Meluță, în tribune la România U21 - Germania U21

Printre cei 11.000 de spectatori s-a numărat și Teodora Meluță, jucătoare de bază în echipa feminină a României. Teo a atras toate privirile, fiind o atracție pentru realizatorii partidei. 

+45 FOTO

FRF lămurește cele două dileme de la România - Germania la U21: eroare la „play” + Cerere copleșitoare

Înainte de România - Germania, ultimul meci al selecționatei U21 a României până la EURO 2023, primul imn redat în difuzoarele stadionului din Sibiu a fost cel al României, un lucru neobișnuit. 

Pe deasupra, tinerii „tricolori” au fost îmbrăcați în vechiul echipament, nu în cel nou, precum jucătorii de la naționala mare.

GSP.ro a solicitat lămuriri de la FRF în această privință și a aflat că a fost vorba despre o greșeală a responsabilului cu sunetul. Crainicul stadionului a anunțat că va urma imnul Germaniei, dar în difuzoare a fost redat cel al României.

Al doilea aspect curios a fost faptul că jucătorii României au purtat echipamentul vechi al naționalei, cu tricou galben și șorturi albe, deși naționala beneficiază acum de un echipament nou, complet galben.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Christoph Daum, pe stadion la România - Belarus: „Cred că ne calificăm la EURO! Vreau să-mi întâmpin prietenii români în Germania”

FRF lămurește cele două dileme de la România - Germania la U21: eroare la „play” + Cerere copleșitoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
beefree
beefree  •  29 Martie 2023, 13:27

Ghiciti cine putea scrie mizeria asta. Mocanu, desigur...

palominocreek
palominocreek  •  29 Martie 2023, 09:03
Postat de simionmihai11 pe 29 Martie 2023, 08:10

Un articol bun, o sinteză cuprinzătoare dar și compexă a fotbalului european. Lequipe si AS să învețe meserie de la ziarul bun la împachetat pește!

Bună asta:))))

simionmihai11
simionmihai11  •  29 Martie 2023, 08:10

Un articol bun, o sinteză cuprinzătoare dar și compexă a fotbalului european. Lequipe si AS să învețe meserie de la ziarul bun la împachetat pește!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează