FOTBAL  »  NATIONALA  »  METROSPORT

Teren și porți pentru "tricolori" » Puckelboll, sportul în care elevii lui Iordănescu nu mai pot fi acuzați că le sare mingea :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2016 00:00

Dacă tot avem mereu probleme cu gazonul, "naționala" ar putea juca viitoarele meciuri pe un asemenea teren. Sportul pe care îl vedeți se numește "Puckelboll".

Un fel de fotbal disputat pe o suprafață de joc "operă de artă" în Suedia, la Skaerholmen, sud-vest de capitala Stockholm. Artistul este Johan Ferner Stroem.

Pe un artificial în valuri, "tricolorii" nu mai pot fi acuzați că le sare mingea. Și porțile par realizate special pentru ei. În sfârșit vor da mai multe goluri. Sau nu?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  13 Aprilie 2016, 14:09

aici trebuia sa joaca ru ur urisnea dinamo ,si tot nu face nimic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează