FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

Toți nordicii sunt de acord: „În România va fi meciul-cheie pentru locul 2”

Articol de - Publicat luni, 09 septembrie 2019 09:16

Suedia și Norvegia au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din preliminariile EURO 2020, iar nordicii consideră că se luptă pentru calificare cu România, la București. 

După acest egal de la Stockholm, suedezii încă mai au un punct în fața „tricolorilor”. Totuși, și ei, și ceilalți nordici sunt convinși că locul 2 se va decide la București.

„În România se va juca meciul-cheie”, a declarat Mikael Lustig, fundașul dreapta al galben-albaștrilor. Lor le-ar putea fi bun un egal pe Național Arena. 

Selecționerul Norvegiei crede că echipa sa va avea nevoie de mai mult. Și nu doar la București: „E posibil să fim obligați să batem și Spania, și România”.  

România - Norvegia se joacă pe 15 octombrie, de la ora 21:45, iar România - Suedia este programat pe 15 noiembrie, de la aceeași oră. 

CLASAMENTUL GRUPEI F

Toți nordicii sunt de acord: „În România va fi meciul-cheie pentru locul 2”

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - MALTA 1-0 // VIDEO Alexandru Chipciu, brutal de sincer despre DEZASTRUL din fotbalul românesc: „Habar nu avem! Asta nu funcționează, i-am zis-o și lui Mister”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
catalynn
catalynn  •  09 Septembrie 2019, 13:22

Hai sa zic ca după meciul cu Spania mai aveam oarecare speranțe, gen: Bă, ne-au făcut aia mmuuccii cravate dar pana la urma am pierdut cât de cât onorabil, putând scoate chiar și un egal “mincinos”. Însă a venit chinul de ieri, cu Malta! Pai ce sa căutam mă la EURO!? Cu cine sa ne prezentam!?

viomarmi22
viomarmi22  •  09 Septembrie 2019, 11:11

Chiar dacă vom câştiga toate meciurile, deşi va fi foarte greu cu Norvegia şi Suedia, vom sta la mâna Spaniei, ibericii pot oferi 3 puncte pe tavă Suediei trimiţând în teren o garnitură de tineri și rezerve, astfel se poate termina totul, dacă noi nu vom reuși în ultimul meci să scoatem un egal la spanioli acasă, depinde doar de noi dacă vom reuși minunea să câștigăm mai întâi toate cele 4 meciuri până întâlnim Spania ! Nu cred că spaniolii ne vor avantaja pe noi și vor juca cu aceeași ardoare în meciurile cu nordicii, interesele forului european dorește o calificare a unei echipe nordice !

submarina
submarina  •  09 Septembrie 2019, 11:11

S-ar putea ca Spania in meciul cu Suedia să folosească rezervele...de aceea nu sunt încrezut 100/100 că locul II se va decide în București.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează