FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFERURI

Trei titulari ai naționalei sunt la un pas de transfer » Cine riscă prezența la EURO și cine câștigă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 19:15 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 19:17

Ianuarie înseamnă startul perioadei de mercato în fotbalul internațional, iar jucătorii români ar putea fi protagoniști unor mutări importante. Iar transferurile ar putea avea impact asupra prezenței lor la Campionatului European din vară.

Trei dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu s-a bazat în campania pentru calificarea la turneul final din Germania ar putea fi transferați în această iarnă. 

Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas
ANGLIA
Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas"

1. Radu Drăgușin

Fundașul central de 21 de ani a fost om de bază în preliminarii, unde a făcut cuplu cu Andrei Burcă. A jucat meci de meci, așa cum o face și la Genoa. Dar în curând ar putea pleca din Serie A, fiind tot mai aproape de Tottenham.

Dar mutarea în Premier League ar putea fi una care să-i complice situația lui Drăgușin. Radu e titular la Genoa, ceea ce-i conferă un avantaj important în lupta pentru locurile la EURO 2024. 

Un transfer la Tottenham ar însemna un pas în față pentru român, dar ar veni și cu o provocare mai mare: lupta pentru un loc de titular va fi mai dură. Iar dacă Drăgușin nu va juca la Tottenham meci de meci, ar risca să-și piardă rolul de titular de la națională.

12selecții are Drăgușin la națională

2. Horațiu Moldovan

Portarul de 25 de ani a fost unul dintre cei mai buni tricolori în această campanie. Și-a câștigat locul de titular în națională și a avut de multe ori intervenții salvatoare.

Ca și in cazul lui Drăgușin, faptul că joacă meci de meci la club l-a ajutat pe Moldovan să le ia fața lui Ionuț Radu, Florin Niță și Ștefan Târnovanu.

În această iarnă, Moldovan ar putea s-o lase pe Rapid, unde e sigur de postul de titular, pentru a merge în Elveția, la Basel. Acolo s-ar duela cu Marwin Hitz (36 de ani), Mirko Salvi (29) și Nils de Mol (22). Iar dacă nu se va impune, riscă să fie scos din poarta naționalei. Târnovanu, titular la FCSB, și Niță, om de bază la Gaziantep, abia așteaptă să-i ia locul.

3. George Pușcaș

Dintre internaționalii români care s-ar putea transfera în această iarnă, Pușcaș pare singurul care nu ar risca nimic dacă pleacă.

Atacantul de la Genoa a bifat doar 10 prezențe în acest sezon. El nu intră în vederile lui Gilardino, care l-a titularizat doar de două ori, o dată în Serie A și o dată în Serie B. Și doar o dată a fost integralist.

Pușcaș ar putea reveni în Serie B, unde Bari și Spezia sunt interesate de el. Iar un transfer la o echipă la care să joace meci de meci e ceea ce-i trebuie vârfului de 27 de ani pentru a fi în cea mai bună formă la vară și a-și revendica locul de titular.

VIDEO Mesajul lui Răzvan Burleanu la finalul anului 2023

Citește și: 

Joan Laporta i-a enervat pe fanii Barcelonei la final de 2023! » A anunțat că e gata să vândă unul dintre fotbaliștii importanți!
BARCELONA
Joan Laporta i-a enervat pe fanii Barcelonei la final de 2023! » A anunțat că e gata să vândă unul dintre fotbaliștii importanți!
Legenda lui Manchester United contestă transferurile făcute de club: „Nu trebuiau aduși acești jucători!”
MANCHESTER UNITED
Legenda lui Manchester United contestă transferurile făcute de club: „Nu trebuiau aduși acești jucători!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
damage_dealer
damage_dealer  •  01 Ianuarie 2024, 04:34

grafica este mizerabila. Nici nu imi dadeam seama unde scrriu comment. Nush cine v-a facut-o dar sper sa nu v-o mai faca. Totusi GSP este cel mai mare in domeniu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează