INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Legenda lui Manchester United contestă transferurile făcute de club: „Nu trebuiau aduși acești jucători!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 31 decembrie 2023 17:05 / Actualizat duminica, 31 decembrie 2023 18:32

Gary Neville, legenda lui Manchester United, a avut un discurs dur după încă un meci slab făcut de jucătorii lui Erik Ten Hag.

Fost căpitan la United în mandatul lui Sir Alex Ferguson, Neville a criticat transferurile făcute de „diavoli”, fiind de părere că jucătorii au fost aduși pe sume prea mari.

Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas
ANGLIA
Radu Drăgușin s-a înțeles cu Tottenham! Fabrizio Romano anunță: „Mai e doar un singur pas"

Gary Neville critică jucătorii transferați de Manchester United

„Cele 85 de milioane de lire plătite pentru Antony mi se pare exagerate. E clar că nu se apropie de acel nivel. Chiar și cele 70 de milioane de lire pentru Rasmus Hojlund mi se par multe. 

La fel ca cele 55 de milioane pentru Mount. Și 80 de milioane pentru Casemiro și un contract pe 5 ani. Nu trebuiau aduși!

Lui Ten Hag i s-a permis să aducă pe cine vrea, iar asta nu trebuia să se întâmple! Au aduși câțiva jucători buni, dar și alții slabi. ”, a declarat Gary Neville, potrivit As.com.

Manchester i-a fost inferioară lui Nottingham. A fost inferioară multor echipe de nivel mai slab în acest campionat. Iar fanii sunt foarte decepționați. 

– Gary Neville

Nottingham Forest a învins-o pe Manchester United după 30 de ani

Victoria cu 2-1 de sâmbătă seară a reprezentat o premieră după 30. Nottingham Forest a reușit prima victorie în fața lui Manchester United în Premier League din 1994 încoace. 

Manchester United a pierdut 21 de meciuri în toate competițiile în 2023. În 1921, United a pierdut același număr de jocuri, în 1972 a pierdut 25, iar în 1930 a pierdut 28. 

Fanii gazdelor l-au înțepat pe Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, după golul de 1-0. „Demis de dimineață, vei fi demis de dimineață” a cântat galeria lui Nottingham, aluzie la faptul că scaunul tehnicianului olandez se clatină puternic.

Manchester United este în prezent pe locul 7 în Premier League, cu 31 de puncte în 20 de meciuri (10 victorii, un egal și 9 înfrângeri). Și a terminat grupa de Champions League pe locul 4.

VIDEO Manchester United, înfrângere cu Nottinham Forrest, 1-2

Citește și: 

Îl vor dictator 30 de ani! 18 legende ale sportului rus susțin candidatura la președinție a lui Putin!

Aston Villa, revelația Angliei! Secretele lui Unai Emery într-un an record! » Se poate bate la titlu? „Va fi șansa noastră”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  31 Decembrie 2023, 19:30

In anii 80 Nottingham avea mai multe cupe ale campionilor decit Manchester United!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează