FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, MARŢI, 21:30, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Tricolorii" au fost recuperaţi cu cristale minerale după meciul cu Luxemburg

Articol de - Publicat duminica, 04 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2011 22:32

"Tricolorii" au fost supuşi, imediat după meciul cu Luxemburg, unei terapii de ultimă generaţie, folosită şi de Manchester United


Victor Piţurcă speră să-i aibă cît mai proaspeţi pe "tricolori" la meciul cu Franţa. Tocmai de aceea i-a şi menajat pe unii dintre ei în Luxemburg. Cazurile lui Zicu, Bourceanu, Ovidiu Petre sau Nicoliţă, intrat doar 14 minute pe final.

Pentru a-i recupera însă rapid şi pe cei care au fost titulari vineri, imediat cum au ajuns la hotel după meci, medicul lotului, Pompiliu Popescu, i-a supus pe aceştia unei terapii trans minerale.

Metoda, o premieră la "naţională", constă în dizolvarea unor cristale minerale în nişte cuve de apă, în care jucătorii trebuie să stea cîteva zeci de minute cu picioarele. Astfel, prin glezne, organismul fotbaliştilor îşi recuperează mai repede mineralele pierdute în timpul efortului depus la meci. Terapia transminerală este uzuală la cluburi mari din Anglia, precum Manchester United sau Liverpool.

Ajută la susţinerea fibrei musculare
Terapia transminerală contribuie la refacerea echilibrului mineral din organismul sportivilor. Absorţia mineralelor pierdute, magneziu, calciu, potasiu, zinc sau fier, se face prin porii pielii şi ajută la susţinerea fibrei musculare.

Această metodă la care nordicii apelează de cîţiva ani buni vine ca o completare a medicaţiei cu substanţe naturale administrate pe cale bucală. Terapia transminerală a fost implementată la "naţională" după un schimb de experienţă avut la Mogoşoaia cu medicii unei selecţionate de juniori a Germaniei.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
danijel_subotic
danijel_subotic  •  04 Septembrie 2011, 08:18
Postat de vladutz13 pe 04 Septembrie 2011, 01:30

aaa voodoo?? :))

ba berbecule, voodoo nu se face cu ajutorul cristalelor minerale, eventul cu papusi

vladutz13
vladutz13  •  04 Septembrie 2011, 01:30

aaa voodoo?? :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează