FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

“Tricolorii” au fost susţinuţi aseară de 30.000 de fani de toate vîrstele » Dragoste necondiţionată

Un fan se bucură la golurile favoritului său +3   FOTO
Un fan se bucură la golurile favoritului său

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 08 octombrie 2011 01:23

Intraţi la meci cu bilete gratuite, pensionarii, femeile şi copiii au format aseară jumătate din asistenţa de la partida cu Belarus


În tribunele bijuteriei de 5 stele, inaugurată luna trecută cu Franţa, n-a mai fost nici pe departe atmosfera de la partida cu "cocoşii" Ribery sau Benzema, cînd ne-am pierdut şi ultima brumă de speranţă de a ne mai califica. Cei din generaţia tînără se comportă deja ca la mall. Îşi pierd timpul pînă la fluierul de start al arbitrului la cîte o cola, o bere sau un hot-dog la chioşcurile de pe inelele exterioare tribunelor.

Cu medicametele în pungă
Pensionarii urcă cu greu scările cu bilete gratuite în mînă, dornici să vadă pe viu un meci pe fostul "23 August". Victor Ion are 67 de ani, caută peluza Sud. "Sînt dinamovist. Am stat o oră la coadă să-mi iau un bilet gratuit. Am venit din Militari să văd noul stadion, cine ştie cînd voi mai avea ocazia?! Uite, am în pungă medicamentele pentru inimă. Sper să mai văd măcar o dată calificată «naţionala» la un turneu final". Gheorghe Dragomir, 75 de ani, îşi ţine nepoţii de mînă: "Am prins tichete gratuite, dar aş fi venit oricum la meci. Stau aici, lîngă stadion. Am fost şi cu Franţa".

"Stăm 15 minute şi plecăm"
O mămică şi-a adus fetiţa de 5 ani la meci: "Ne-a luat băiatul două bilete gratuite şi am zis să vadă şi Ariana cum e atmosfera pe noul stadion. Stăm 15-20 de minute şi plecăm. Nu avem treabă cu fotbalul şi e tîrziu pentru fetiţă".

În tribune se strîng pînă la urmă circa 25.000 de fani, nesperat de mult pentru o "naţională" în derivă. Dragostea necondiţionată a suporterilor îi poate reda însă identitatea în preliminariile viitoare. Minunea aşteptată de la Luxemburg în Bosnia s-a risipit ca un balon de săpun pînă la intonarea imnurilor.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
cosmin_dumitrescu
cosmin_dumitrescu  •  08 Octombrie 2011, 12:51
Postat de axl41 pe 08 Octombrie 2011, 01:32

DA? De suporterii olteni care au fost evacuati din stadion nu spuneti nimic? Pe ce motiv au fost scosi din tribune? Ei au cumparat bilete la meci. Ce lege au incalcat? Romania mai este sau nu, un stat democratic?

Si inca un mesaj al unui fan care a fost la meci "Ajunsi la stadion, n-am putut intra cu nici un material legat de Craiova ( de la steag, pancarta sau chiar fular cu insemnele clubului) ni s-a interzis accesul cu ele, singura explicatie fiind ca asa este directiva de la FRF. Aveam si un mesaj, dar n-am reusit sa-l facem public. Din minutul 10...pana in minutul 25, am incercat sa ne facem auziti cat mai mult cu putinta, sa aratam ca noi suntem acolo si existam, odinioara ce mai fanatici din Romania. Dupa care am parasit arena ( care arata splendid, cei drept) din proprie initiativa, fara sa ne evacueze nimeni."

cosmin_dumitrescu
cosmin_dumitrescu  •  08 Octombrie 2011, 12:49
Postat de axl41 pe 08 Octombrie 2011, 01:32

DA? De suporterii olteni care au fost evacuati din stadion nu spuneti nimic? Pe ce motiv au fost scosi din tribune? Ei au cumparat bilete la meci. Ce lege au incalcat? Romania mai este sau nu, un stat democratic?

axl41...se pare ca nu au fost evacuati. Uite ce a declarat un suporter care a fost acolo sa cante pentru Stiinta "Nu a fost nimeni evacuat pur si simplu lumea si-a facut datoria si s-a iesit de la un meci umilitor.... Nu au fost 30 au fost 90 (biletele au fost toate date.....) A fost injurat sandu, mitica si brutarul....adica toti cei vinovati de situatia Craiovei...."

onlymare
onlymare  •  08 Octombrie 2011, 11:48

Un stadion frumos suporteri la fel da o echipa jalnica si o organizare proasta . Pe bilet care lam cumparata sria ca inceperea meciului este la 21 45 iar meciul a inceput la 21 30 bataie de joc ,intrarea pe stadion sa facut sub orce critica din cauza firmei BGS , ca sa pot sa-mi cumpar o cola a trebuit sa ma ridic de pe scaun cu 10 minute sa se termine prima repriza ca daca asteptam pana la treminarea primei reprize puteam sa ratez primele 20 de minute din a doua repriza ,plecarea de pe stadion foate dificila din cauza JANDARMERIEI si BGS te dadeau afara din stadion sa te inpingi pe scari pe aleile din afara stadionului cred ca erau platiti la zi ca daca erau la ora te mai lasau

Vezi toate comentariile (12)
Comentează