FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DIN FRANŢA

"Tricolorii" îşi primesc banii: "Primele de calificare au fost virate" + Suma uriaşă pentru pregătirea EURO 2016

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 17:11

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre primele de calificare pe care jucătorii echipei naţionale le vor primi pentru calificarea la EURO 2016.

"Banii au intrat în conturile Federației de la UEFA. Nu toți banii pentru că se plătesc în două tranșe. Prima tranșă este cea mai mare, s-a plătit undeva la sfârșitul lunii ianuarie. Cealaltă tranșă se va plăti după finalul Campionatului European. În partea a doua se vor cumula și performanțele de la Euro.

Probabil vreo 20-30 la sută din suma totală, plus ce vei mai face la Euro. Din suma asta ei rețin însă și cheltuielile, pe care tu le ai. De aia probabil își păstrează acum o bucată de bani", a spus Vochin la Dolcesport.

Oficialul FRF a dezvăluit şi suma pe care Federaţia o va avea la dispoziţie pentru pregătirea turneului final din Franţa.

"Pregătirea unui Euro, la o echipă națională, așa cum este a noastră, nu vorbim de Anglia, Germania, ne costă în jur de 2 milioane de euro! Mai mult, plata către jucători cred că a și început deja. Nu am un control, dar știu că jucătorilor li s-au cerut toate conturile pentru că banii se livrează numai prin cont. Nu vreau să ofer o informație eronată, dar cred că plata jucătorilor a început", a adăugat Vochin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  23 Februarie 2016, 17:37

SHOWBIZ ACTUALITATE MULTIMEDIA SHOPPING LIFE STYLE Cancan\\Editorial\\Actualitate Dinamovistul Steliano Filip a dat fotbalul pe manele! S-a aruncat in mijlocul petrecerii și cotizează la maneliști! dinamo=manele=cocalari=mitici m.cancan.ro 22.02.2016, 18:34 ..Dinamovistul Steliano Filip se dovedește nu numai un vașnic practicant al sportului cu balonul rotund, ci și un petrecăreț pe cinste. Steliano a petrecut până dimineață într-un cunoscut local de manele din Regie.'' http://www.cancan.ro/actualitate/dinamovistul-steliano-filip-a-dat-fotbalul-pe-manele-s-a-aruncat-in-mijlocul-petrecerii-ci-cotizeaza-la-manelicti.html

Vezi toate comentariile (1)
Comentează