FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SLOVACIA 1-1

Tricolorii, supăraţi după remiza cu Slovacia, 1-1 » Ce spun Goian, Stancu, Maxim şi Hoban

Articol de GSP - Publicat joi, 15 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 15 august 2013 00:36

Fundaşul celor de la Asteras Tripolis, Dorin Goian, recunoaşte faptul că echipa naţională nu a avut deloc un joc reuşit în remiza cu Slovacia, 1-1.

"Am fost slabi, mai moi în a doua repriză, nu am jucat la fel ca la început şi am primit gol. Cu siguranţă ungurii sînt mult mai puternici.

Azi a fost un meci amical, poate că, dacă era oficial, atît noi, cît şi slovacii am fi jucat mai bine.

Dar jucînd cu ambele, vă spun că ungurii sînt mai puternici", a spus Dorin Goian pentru GSPTV.

"Aveam nevoie de un joc bun, nu rezultatul a contat. În prima repriză am jucat bine, nu le-am dat nici o şansă, e păcat pentru că în a doua repriză nu s-a mai întîmplat asta .

Dacă fanii consideră că trebuie să ne fluiere înaintea acestor meciuri, greşesc. Golul ăsta îmi dă un moral destul de bun", a spus şi Bogdan Stancu.

"Cu Ungaria va fi altă altitudine. Promitem să dăm tot ce avem mai bun şi să cîştigăm. Le mulţumim suporterilor că au venit, că ne-au susţinut, chiar dacă nu pînă la final, dar nici nu le-am dat motive", a spus Ovidiu Hoban.

"Era important să cîştigăm. Am jucat bine, dar am fost şi obosiţi. Este păcat, începuserăm destul de bine.

Va trebui să ne pregătim şi să fim concentraţi pentru "dubla" cu Ungaria şi Turcia. Vinovaţi sîntem toţi, nu doar un anume fotbalist. Nu mă gîndesc la demisia lui Victor Piţurcă", a spus Maxim.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
eunumint_niciodata
eunumint_niciodata  •  15 August 2013, 01:06
Postat de anne1970_ar pe 15 August 2013, 00:49

Cine e Hoban? Autor S.F.?

e un hobbit

anne1970_ar
anne1970_ar  •  15 August 2013, 00:49

Cine e Hoban? Autor S.F.?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează