FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

UEFA a dat verdictul pentru România - Norvegia! „Tricolorii” au câștigat cu 3-0 la „masa verde”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 18:16 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 18:39

UEFA a decis ca România să câștige la „masa verde” meciul cu Norvegia, scor 3-0. Partida din Liga Națiunilor nu s-a disputat pentru că delegația nordicilor nu a putut pleca din țară pentru că la lot a fost descoperit un caz de coronavirus. Decizia a fost luată de autoritățile de la Oslo.

  • Irlanda de Nord - România se joacă în această seară, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV;

Partida din etapa a 5-a din Liga Națiunilor, era programată duminică, dar norvegienii nu au putut să plece din țară și meciul a fost anulat. Deși norvegienii sperau ca rezultatul final să se stabilească prin tragere la sorți, unde puteau fi trei rezultate (1-0 pentru România, 0-0 sau 1-0 pentru Norvegia), UEFA a decis ca naționala lui Mirel Rădoi să câștige la „masa verde” cu 3-0.

Comisia de Disciplină a UEFA a analizat azi meciul anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde cu 3-0. Federația are cinci zile la dispoziție pentru a solicita justificarea decizie. După aceea, Federația va decide dacă face apel
- se arată în mesajul postat pe contul de Twitter al echipei de fotbal a Norvegiei

Decizia a fost anunțată pe contul de Twitter al naționalei Norvegiei.

Clasamentul grupei 1 din Liga B: 

  1. Austria 12p
  2. Norvegia 9p
  3. România 7p*
  4. Irlanda de Nord 1p
    * după victoria la „masa verde” cu Norvegia

România are șansa să fie în urna 2 pentru CM 2022

România se află pe locul 21, iar acum ne mai rugăm doar ca rușii să obțină în Serbia un rezultat mai slab decât al nostru în Irlanda de Nord: noi victorie – ei remiză, noi egal – ei înfrângere. Trupa lui Rădoi a profitat de anularea partidei cu Norvegia și, fără să verse un gram de sudoare, a urcat încă un loc în clasamentul după care UEFA va alcătui grupele valorice la tragerea la sorți CM 2022. De acum ar mai rămâne de depășit un singur hop: Rusia!

Diferența față de Jirkov, Ceryshev și compania s-a redus la numai 3.09 puncte, putând fi anihilată în două scenarii favorabile pentru România în funcție de rezultatul nostru în Irlanda de Nord și de deznodământul din partida Serbia – Rusia, ambele programate miercuri, ora 21:45:

  • batem la Belfast și Rusia nu câștigă la Belgrad (se ajunge la topul următor: 20. România 1473.09 p / 21. Rusia 1469.03 p la remiză sau 1461.53 p la înfrângere);
  • remizăm în Irlanda de Nord și Rusia pierde în Serbia (se ajunge la topul următor: 20. România 1465.59 p / 21. Rusia 1461.53 p).

VIDEO Nicolae Dică cere trei ani pentru o echipă națională puternică: „Trebuie să fim optimiști!”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Pancu, mesaj pentru Rădoi înainte de Irlanda de Nord - România: „În locul tău, asta aș face”

EXCLUSIV Gabi Torje e sigur: „De data asta batem la Belfast!” + Așteaptă să fie iar printre „tricolori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
shynetm
shynetm  •  18 Noiembrie 2020, 22:34

Stai ca norvegienii vor contesta si vor avea castig de cauza. Scor se va trage la sorti ;)

fuller
fuller  •  18 Noiembrie 2020, 21:57

Ar trebui sa fim fericiti ca Radoi a gasit solutia strategica pentru echipa nationala sa se redreseze si sa castige! Pacat ca nu se acorda un 6-0, ca sa fim la nivelul rezultatelor obtinute de Spania.

enigmaticul
enigmaticul  •  18 Noiembrie 2020, 21:14

Am câștigat cu 3-0 ?? Și cine a marcat de la noi? Al dracului, mai chinuit 90 min. să prind canalul pe care s-a jucat meciul, dar.....nu am avut noroc. Și era cel mai important meci din grupă pe care l-am câștigat. Eu vedeam pe teren doar pe ai noștri, dar niciun adversar, de parcă ăștia se ascundeau, când aveau ai noștri mingea.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează
Close