FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MOLDOVA 1-3

Un antrenor iese la atac după umilinţa de la tineret din faţa Moldovei: "Florin Răducioiu e doar un fost mare fotbalist"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 11:50

Înfrîngerea naţionalei României sub 17 ani a zguduit serios fotbalul românesc, iar un antrenor din fotbalul românesc a trecut la atac.

Adi Matei, fost fotbalist la Steaua, Dinamo şi Rapid, acum antrenor la Arieşul Turda, spune despre Florin Răducioiu, selecţionerul de la tineret, că momentan nu reprezintă nimic ca antrenor.

"Pentru mine Florin Răducioiu e doar un fost mare fotbalist, nu a demonstrat nimic ca antrenor. Nu are nici un rezultat. La echipa naţională de juniori trebuie să nu se mai cheme copii pe pile. Deşi s-au mai schimbat lucrurile, încă au mai rămas anumite chestii din vechile mandate", a spus Matei la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
ohio
ohio  •  18 Septembrie 2014, 14:05

Mda,Adi Matei.URIAS fotbalist.IMENS.Unde antreneaza?La Turda?Sa-l puna la nationala juniorilor in locul lui Raducioiu.Sa vedeti atunci victorii.Cainii mor de drum lung si prostii de grija altuia.

spivak
spivak  •  18 Septembrie 2014, 02:08

Râde ciob de oală spartă.

para.para
para.para  •  17 Septembrie 2014, 22:35

Intr-un singur clasament e si rromanica pe primul loc. Bine, ea e si singura in acel clasament. Si anume in clasamentul fostilor mari jucatori. E plina rromanica de fosti mari jucatori, fosti uriasi si fosti imensi. Culmea e ca majoritatea, conform placerii angajatilor je gsepe, sunt fosti mari stelisti.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează