FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un fost oficial al FRF surprinde: "N-avem nici o șansă! Cine suntem azi?" » Previziuni sumbre despre arbitraj

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2016 14:26

Fostul secretar general al FRF, Gheorghe Chivorchian, nu crede că România ar trebui să emită pretenții la calificare. A tratat și problema arbitrajului, unde nu-i dă nici o șansă lui Vassaras să schimbe ceva. 

"Când s-a tras la sorți grupa am spus că nu avem nici o șansă. Trebuie să o spui, chiar dacă ți-e jenă. Evaluarea trebuie să fie una corectă. Cine suntem azi?

O nație care încearcă să participe la un turneu final în următorii ani. Suntem o echipă de locul 3 acum, adică acel loc pe care îl ocupăm și acum", a zis Chivorchian la 6 TV. 

...despre problema arbitrajului: "Arbitrajul nu reprezintă o problemă. Ceea ce face Vassaras acum este ceea ce au făcut și ceilalți înaintea lui. Vrea să schimbe ceva, dar cu aceleași persoane.

Trebuie ținut cont și de ce românii arbitrează perfect afară și de ce au probleme aici. Nu cumva din cauza comportamentului jucătorilor?

Marii arbitrii români nu aveau probleme pentru că arbitrau fotbaliști care comandau mingea. Acum este un alibi să vorbești de arbitraj", a zis Chivorchian conform sursei citate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close