FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Un fost selecţioner îi acuză pe oficialii FRF: "Se discuta că iau prea mulţi jucători de la Gheorghe Hagi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 23:43

Gheorghe Hagi a intrat în război cu oficialii Federaţiei Române de Fotbal, lucru confirmat şi de acesta prin declaraţiile date în care spunea că pînă nu se schimbă lucrurile la cîrma federaţiei nu va mai călca la meciurile echipei naţionale.

Liţă Dumitru, omul care a condus selecţionata sub 19 ani a României o scurtă perioadă, aceeaşi pe care o antrenează acum Doru Isac, spune că în interiorul federaţiei se discută de multă vreme să nu mai fie selecţionaţi prea mulţi jucători de la Academia Hagi.

"Am fost antrenor la grupa pe care o are Doru Isac şi în anul în care am fost la FRF am testat 60 de jucători. În ultima perioadă am cîştigat turneul din Italia cu jucători foarte buni, nu e puţin adevărat că aveam 8 fotbalişti de la Hagi.

Avînd în vedere că relaţiile preşedintelui nu sînt bune cu Hagi, probabil ceva s-a discutat. Şi eu cînd eram în perioada aia se discuta în Federaţie că luăm prea mulţi jucători de la Hagi. Nu pot să spun cine, că mi-l fac duşman", a spus Liţă Dumitru la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
inginerul.
inginerul.  •  15 Octombrie 2014, 23:28
Postat de neaalecu pe 15 Octombrie 2014, 19:48

De cand exista Academia Hagi,spuneti-mi si mie numele unui jucator care a confirmat, care sa justifice investitia si munca depusa acolo.Se discuta despre ACADEMIA REGALA de parca ar fi produs fotbalisti pentru toata Europa.

Nicolae Dica ! :))

stilic
stilic  •  15 Octombrie 2014, 21:12

Ca nu mai vine Hagi la meciurile Nationalei nu e nici o problema; - cu Fiturca selectioner nu are ce vedea - bilet nu cumpara. Academia e mult prea pompos denumita! Idea si intentia excelenta. Pacat de calitatea mediocra a instructorilor. Asta o arata jucatorii promovati. Dar aici cred, pe bune mai trebuie rabdare. Ii doresc SUCCES !

sibelius
sibelius  •  15 Octombrie 2014, 20:16
Postat de superstar23 pe 15 Octombrie 2014, 19:52

Oare cu ce il ajuta pe Hagi ca acesti jucatori sunt convocati ? Nu e ca si cum ar fi la nationala mare, sa il ajute la CV, sa prinda vreun contract in tarile arabe sau China. Iar daca e vorba de expunere, ca acei jucatori pot fi vazuti si cumparati de alte echipe inseamna ca acel jucator merita sa fie la nationala. Ca este un jucator bun, dovada ca a fost cumparat de o alta echipa. Iar cei care cumpara jucatori tineri, ii cumpara doar pe valoare, sunt foarte atent urmariti. Deci nu prea inteleg toata chestia asta. Se arunca cu prea mult noroi in Hagi. Intr-un Hagi care a investit ca nimeni altul din Romania in tineri.

Convocati la toate nationalele de juniori si la 18 ani pot fi vanduti la niste prosti din Italia sau Franta care se uita unde sunt produsi si ce CV au.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează