FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Un fost stelist dă verdictul: "România e mai disciplinată cu Daum, dar Polonia are cea mai bună echipă din ultimii 20 de ani"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 17:46

Fost fotbalist la Steaua și ASA Târgu Mureș, polonezul Pawel Golanski a prefațat duelul dintre România și Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial.

Fundașul de 34 de ani a dezvăluit că polonezii sunt optimiști înaintea meciului cu tricolorii și că selecționerul Adam Nawalka va miza cel mai probabil pe Lukasz Teodorczyk pentru a-l înlocui pe Milik, accidentat, Teodorczyk este coleg la Anderlecht cu Nicolae Stanciu și Alex Chipciu.

"Cred că Polonia are mai multe șanse. E foarte important meciul pentru clasament, cine câștigă poate ajunge pe primul loc. Lumea din Polonia e optimistă înainte de meci, dar cu Daum România joacă mai bine. E o echipă mai disciplinată. Noi avem cea mai bună echipă din ultimii 20 de ani, cu Lewandowski, Blaszczykowski, Grosicki sau Krychowiak.

Milik a fost un jucător foarte important, a jucat foarte bine cu Lewandowski, e important și pe faza de apărare, la pressing. Acum toată lumea spune că Teodorczyk e în formă, mi se pare la fel ca Milik, e foarte puternic, toată lumea așteaptă să vadă cum intră el în echipă", a spus Golanski la TV Dolce Sport.

  • România-Polonia se joacă vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în direct pe TVR 1 și live-TEXT pe GSP.ro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează