FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Un tehnician român este sigur: "Dacă eram în locul lui Daum, nu ar fi avut atâta răbdare cu mine"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 21:54

Viorel Moldovan, fostul selecționer al naționalei de tineret, este de părere că, dacă era în locul lui Christoph Daum, oficialii FRF nu ar fi avut la fel de multă răbdare. 

Acesta a adăugat că reconstrucția echipei naționale este extrem de dificilă din cauza faptului că nivelul Ligii 1 este unul modest.

"Dacă stau și mă gândesc la ceea ce am văzut în ultimul timp, e cam greu să ne calificăm. Nu sunt optimist cu privire la perspectiva echipei naționale în momentul de față. Sunt mulți tineri valoroși, dar șansele noastre de calificare sunt compromise.

Nu vreau să-l critic pe Daum, dar a comis și unele erori. Chiar și din punct de vedere tactic. Am văzut unele meciuri pe care mi-a fost greu să le înțeleg. Dacă aveam rezultatele lui Daum, nu ar fi avut răbdare cu mine. Fără falsă modestie, cred că aș fi putut să fac mai mult.

E greu să reconstruiești o echipă națională, acolo unde trebuie să ai în componență cei mai buni jucători la momentul respectiv. Nivelul campionatului nostru e modest. În afară de Steaua, celelalte echipe nu joacă la nivel internațional. Acolo te fortifici", a spus Moldovan la TV Dolce Sport.

  • România - Armenia se joacă pe 1 septembrie, în timp ce Muntenegru - România se joacă pe 4 septembrie. Ambele partide încep la ora 21:45.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
indolentu
indolentu  •  31 August 2017, 14:33
Postat de valentinn10 pe 31 August 2017, 11:15

Vasile, de unde stie mai frate Moldovan asta ca NUMAI STEAUA poate sa ,,aive" rezultate in Europa?, a , ia vezi?...doar dinam0 poate sti, ai inteles?, aport,bravo, sezi. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, SPERANTA SI MANDRIA ROMANILOR DE PE INTREG MAPAMONDUL...ortega stiee...

cind intri in tura?iesti de noapte capdeminge si ai timp de postari?bai sanitaru priceput pina mai acu citeva luni ierai antrenor de copii acu ce iesti?d aia si venitu de o mie de lei lunar

mordved
mordved  •  31 August 2017, 13:59

De ce n-ai facut mai mult, ***, in Franta? Care-cum scoateti nasu prin lume, va umpleti de orgoliu, tafna si, in cele din urma, ridicol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  31 August 2017, 11:15

Vasile, de unde stie mai frate Moldovan asta ca NUMAI STEAUA poate sa ,,aive" rezultate in Europa?, a , ia vezi?...doar dinam0 poate sti, ai inteles?, aport,bravo, sezi. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, SPERANTA SI MANDRIA ROMANILOR DE PE INTREG MAPAMONDUL...ortega stiee...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează