FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Un titular dinamovist dă vina pe Moruțan pentru ratarea calificării României U19: "A omorât jocul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 13:50

Mijlocașul lui Dinamo, May Mahlangu, a vorbit despre naționala României sub 19 ani.

Sud africanul consideră că eliminarea lui Olimpiu Moruțan, din minutul 77, a destabilizat jocul României.

"A fost foarte dezamăgitor. Am văzut că atunci când România a marcat, jucătorii au fost foarte fericiţi şi nu au mai fost prudenţi. Nu ştiu numele jucătorului care şi-a scos tricoul, dar cartonaşul roşu primit a omorât jocul.

Am fost foarte dezamăgit pentru că aş fi vrut să-l văd pe coechipierul nostru (n.r. Robert Moldoveanu) jucând la Euro. Să-i văd pe jucători cum se prăbuşesc după meci a fost oribil. Cred că e o lecţie de viaţă. Am vorbit cu Robert Moldoveanu și era foarte dezamăgit și supărat. Sper că va învăţa după acest meci şi va merge înainte. Viaţa merge înainte", a spus Mahlangu la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și: Răducioiu și alte două exemple pentru jucătorii și antrenorii echipei U19 » Moruțan nu e primul care clachează în momente cheie

Playtech: ȘOC TOTAL! Mihai Gâdea, derapaj halucinant la Antena 3: ‘Ciuma roșie l-a scăpat’


Comentarii (31)
caminero
caminero  •  28 Martie 2018, 23:22
Postat de calinescu_ pe 28 Martie 2018, 17:09

LIPSA DE EDUCATIE L-A FACUT PE MORUTZAN SA SE COMPORTE CA UN IRESPONSABIL ....!!!!!! ARE TALENT DAR NU ARE EDUCATIE ....!!!!! PARCA AR FI COPILUL LUI GIGI BECALI ....!!!!

Nici talent nu prea are ... practic la faza golului a a avut de făcut o reluare simplă cu latul în poarta goală, dar l-a nimerit pe portar. Noroc că ăla a respins cum a putut, tot în picioarele lui Moruțan, și abia așa a reușit nărodul să marcheze ...

6..6..6
6..6..6  •  28 Martie 2018, 20:15

morutan are comportament de cocalar. modul infect in care si-a dat jos si a trintit tricoul nationalei scoate in evidenta un caracter necizelat, un nesimtit lipsit de respect fata de propria persoana. manifestarile animalice nu au justificare. indiferent cit il vor apara ziarele va ramine mereu ceea ce a dovedit ca este: un cocalar.

nebraska
nebraska  •  28 Martie 2018, 17:52
Postat de calinescu_ pe 28 Martie 2018, 17:09

LIPSA DE EDUCATIE L-A FACUT PE MORUTZAN SA SE COMPORTE CA UN IRESPONSABIL ....!!!!!! ARE TALENT DAR NU ARE EDUCATIE ....!!!!! PARCA AR FI COPILUL LUI GIGI BECALI ....!!!!

:))))))))))))))Buna asta.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează