FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

FOTO Gest stupid! Jucăm fără căpitan meciul decisiv de la Euro U21

Ungaria U21 - România U21. Marius Marin, suspendat pentru meciul cu Ungaria +2   FOTO
Ungaria U21 - România U21. Marius Marin, suspendat pentru meciul cu Ungaria

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 19:20 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 21:09

În minutul 6 al meciului Ungaria U21 - România U21 din grupele Campionatului European de tineret, la scorul de 0-0, Marius Marin (22 de ani), căpitanul „tricolorilor” mici, a văzut cartonașul galben din cauza unui gest stupid. Astfel, mijlocașul central va lipsi pentru meciul cu Germania de runda viitoare!

La o fază fixă a gazdelor, Marin îl avea în marcaj pe Adrian Szoke, atacantul Ungariei. Când mingea nu se afla în acea zonă, fotbalistul celor de la Pisa i-a prins gâtul cu o manevră de MMA (foto). 

Inexplicabil! În replică, vârful maghiar i-a aplicat, din întoarcere, un cot în bărbie.

„Centralul” întâlnirii, Lawrence Visser, le-a acordat amândurora cartonașul galben. Așadar, Marin, care a fost avertizat și în primul joc, cu Olanda U21 (1-1), va fi suspendat pentru confruntarea decisivă de marți, contra Germaniei.

De asemenea, nici George Ganea nu va fi disponibil pentru confruntarea cu Germania, și el fiind „îngălbenit” - minutul 80.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Ungaria U21 - România U21

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
parpalache
parpalache  •  28 Martie 2021, 11:54

George Ganea pentru...proteste!Dupa ce ca nu avea ce cauta pe acolo,mai si protesteaza!

polistul68
polistul68  •  27 Martie 2021, 22:42
Postat de radookoo pe 27 Martie 2021, 19:53

S-ar putea sa nu ne afecteze. Daca noi batem azi si Germania bate pe Olanda,as zice ca suntem 80% calificati. Pentru ca olandezi si germanii sunt rivali,si nemtii ar accepta sa faca meci egal cu noi si sa ne calificam impreun si Olanda sa ramana pe dinafara.

DACA TU MIZEZI CA TE INTELEGI CU NEMTII, SA O "PUNA" DE UN BLAT..ESTI MAI MULT DECAT NAIV...

steaua024
steaua024  •  27 Martie 2021, 22:31

Exista solutii . Important e sa-si revina si sa joace perfect atat Morutan cat si Olaru pe care NU i-am recunoscut in meci ! Atat de pierduti ...in spatiu au fost ! Eu sper intr-un rezultat bun cu Germania ! Meciul de calificare poate fi considerat meciul vietii lor pentru aceasta generatie de tineri fotbalisti Succes baieti !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează