FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA 0-1

Critici dure la adresa lui Mario Camora » Contestatarii „tricolorului” naturalizat acuză: „E scandalos de-a dreptul!”

Mario Camora a fost criticat pentru prestația din meciul cu Germania. Sursă foto: frf.ro +49   FOTO
Mario Camora a fost criticat pentru prestația din meciul cu Germania. Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021 17:26 / Actualizat luni, 29 martie 2021 19:11

Grupul „Uniți Sub Tricolor”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, și-a continuat politica anti-Mario Camora. 

Prestația din partida cu Germania a fost de ajuns pentru ca suporterii să-l ia din nou în colimator pe fotbalistul naturalizat anul trecut. Fundașul lui CFR Cluj a jucat doar 45 de minute contra Germaniei, fiind schimbat de Andrei Burcă la pauză. A fost depășit de cele mai multe ori și a ieșit greșit la ofsaid la faza golului marcat de Germania, ținându-l în joc pe Havertz. 

Un vechi și foarte cunoscut proverb românesc ne definește prețuirea pe care trebuie să le-o purtăm celor mai în etate, pentru ceea ce au reprezentat aceștia de-a lungul anilor, din bun simț dar și considerație pentru experiența dobândită în decursul vieții. În adaptarea ironică a acestui proverb la realitatea contemporană a echipei naționale, se pare că selecționerii și slujbașii FRF au dorit să inducă din plin învățăturile folclorului mioritic în lot, naturalizând un jucător portughez de o vârstă foarte înaintată, la care destui fotbaliști se retrag. 

Pe lângă lipsa de logică și raționalitate în a introduce străini într-o echipa națională, e scandalos de-a dreptul faptul că Mario Camora reprezintă cel mai bătrân jucător din întregul lot, cu o vârstă mai înaintată decât orice alt jucător român selecționat. Este greu de conceput și înțeles acest lucru, când mulți din jucătorii români ajung să fie ignorați sub pretextul vârstei, un fotbalist străin primește un asemenea tratament preferențial, chiar în contextul în care în ultimele meciuri la echipe de club a demonstrat o formă precară, cu gafe repetate prin care și-a îngropat echipa. 

Din păcate, aceasta a fost și soarta naționalei la meciul său de debut, cel mai important din ultimii ani pentru tricolori, barajul din Islanda. Așadar, țineți aproape... reconstrucția naționalei continuă! 
- Comunicat Uniți Sub Tricolor

3a fost nota primită de Mario Camora din partea Gazetei, după evoluția din meciul cu Germania

Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

Protestele împotriva lui Camora au început anul trecut

Înaintea meciului cu Irlanda de Nord de pe 4 septembrie 2020, ultrașii din „Uniți Sub Tricolor” au mers în cantonamentul de la Mogoșoaia și au transmis un mesaj împotriva jucătorilor naturalizați în lotul naționalei României.

 Aceștia au afișat mai multe mesaje, laitmotivul fiind investițiile în copii și juniori. Suporterii au afișat mesajul „E cam ora (n.r. joc de cuvinte cu numele lui Mario Camora) să investim în juniori / Nu în importuri surogat din alte țări”, apoi au scandat „Centre de copii și juniori, nu import de jucători” și „Vrem națională cu sânge românesc, sânge românesc, sânge românesc”.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul România - Germania 0-1

+45 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Păstrează-l pe Ovidiu Popescu, scapă de Camora”

Citește și alte știri de actualitate:

Suporterii lui Dinamo și-au anunțat prezența la protestul de la Universitate. George Simion: „Azi ne luăm țara înapoi!”

5 stadioane noi, săli polivalente și un proiect uluitor pentru atletism. Imagini fabuloase de la Budapesta, capitala care trăiește și respiră sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
394966434424757
Mihai Dinu  •  30 Martie 2021, 02:32

D-lor ziaristi, dati cifrele InStat ca ele spun cu exactitate aportul fiecarui jucator. Intr-o emisiune de pe Digi sau dat cifre in care Ianis Hagi are cea mai mica cifra InStat dintre jucatorii romani! Dati cifrele dupa fiecare meci al nationalei Romaniei.

911069572601493
Calin Ioan  •  29 Martie 2021, 23:36

O fi gresit omul cu un milimetru la faza golului dar Tosca la cate faze a venit sa-l dubleze, de ce nu l-a lasat pe Burca sa joace cu Camora, se stiiau mult mai bine,unde erau mijlocasi la inchidere, uitati-va la cateva faze cum se uita Hagi, Stanciu si Mihaila cum Camora e facut magarus de nemti care au trecut pe langa ei ca rapidul prin garile pustii, si venim sa spunem ca a fost cel mai slab. Urata natie suntem, rusine sa va fie.

caoradea
caoradea  •  29 Martie 2021, 22:03
Postat de danielp0tc0varu pe 29 Martie 2021, 21:07

O vorba romaneasca spune asa , prostul nu e prost destul , daca nu e si fudul. Despre unitii astia nu are rost sa vorbesti , dar asi vrea sa intreb Gazeta , ce nota i-a dat lui Man dupa meciul cu Macedonia si lui Hagi in meciul cu nemtii. Si voi sunteti mari patrioti , atunci cand nu este cazul !

Pote dau o nota lui Man si cu Germania, pentru minutele cand a fost prezent in teren....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează