FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

Unul dintre cei mai apreciați antrenori străini trebuia să fie selecţionerul României în locul lui Daum: "Urma doar să semnez" » De ce ar fi picat totul: "Vochin l-a lucrat"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 11:33

Walter Zenga, antrenorul lui Wolverhampton, a dezvăluit că a negociat în această vară cu FRF, pentru a fi selecţioner, dar şefii Federaţiei l-au ales pe Christoph Daum.

"Eu mi-am dorit foarte mult să fiu antrenorul României. Am fost foarte aproape. Am vorbit cu Burleanu şi Vochin şi rămăsese doar să semnez. Era un contract pe doi ani, iar dacă ne calificam la Campionatul Mondial, se prelungea pe încă doi ani.

Aveam şi staff-ul stabilit. Urma să lucrez cu Massimo Pedrazzini şi cu George Ogăraru. Era nevoie de un staff care să ştie foarte bine fotbalul românesc şi care să fie omogen. Urma să vorbesc şi cu vechiul staff. Asta e. Gata. Nu a fost să fie", a spus Zenga la televiziunea DigiSport.

Învitat în emisiune, Mircea Sandu, fost preşedinte al FRF, l-a acuzat pe Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, că s-a opus numirii lui Zenga.

"Te-a lucrat Vochin. Spun eu că tu eşti mai emotiv. A ajuns Vochin să pună antrenor la naţională...", a spus Sandu.

Zenga, 56 de ani, a antrenat de-a lungul carierei la Brera Calcio, FC Naţional, Steaua, Steaua Roşie Belgrad, Dinamo, Catania, Palermo, Al Nassr, Al Jazira, Sampdoria şi Al Shaab.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
696253093853906
Ghita Florin  •  29 Septembrie 2016, 17:04

Ca de obicei flasneta ciobanului, ,,gigi stana promo'' vede in tot ce este sau a fost pe imas alaturi de cioban,fabulos zeu ori cel mai apreciat antrenor

catalynn
catalynn  •  29 Septembrie 2016, 13:18

Mai bine asa ... Tot respectul pt Walter, insa trecutul sau de fost angajat al lui jiji, precum si secunzii ii dadeau ca fiind FCSBisti si ieșea scandalul de rigoare ca nu a selecționat pe cine trebuia ci pe cine i-a fost indicat de la "palat". Asa macar Daum asta, desi nu il da priceperea afara din casa, macar putem spune ca e echidistant.

1629280413960765
Ioana Maria  •  29 Septembrie 2016, 13:12

uul dintre cei mai apreciati straini ,ma gandeam la un nume mare cand colo zenga *** cu tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează