FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

Unul dintre fotbaliştii pe care Daum nu a mizat până acum este ferm: "Bineînţeles că îl susţinem"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iunie 2017 23:47

Costel Pantilimon susţine că jucătorii echipei naţionale sunt alături de Christoph Daum, în ciuda faptului că România a acumulat doar 6 puncte în 6 meciuri, în preliminariile pentru Mondial. 

"Noi îl susţinem pe Daum, nu cred că aţi văzut vreun jucător din echipă să spună ceva negativ la adresa antrenorului, indiferent ce s-a întâmplat la echipa naţională. Uşor, uşor, cred că putem să obţinem mai mult", a spus portarul naţionalei după meciul amical cu Chile (3-1).

Partida cu Chile a fost primul meci în Pantilimon a apărat poarta României de când pe banca naţionalei a ajuns Christoph Daum.

În ce priveşte viitorul său la Watford, Pantilimon susţine că nu a luat încă o decizie, dar că îşi doreşte să joace mai mult la echipa de club. 

"Poate nu a fost cea mai inspirată alegere de a merge la Watford. Eu îmi doresc să joc", a adăugat Pantilimon.

5 meciuri
a jucat Pantilimon pentru Watford în toate competiţiile, în sezonul 2016-2017

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
brandremist
brandremist  •  14 Iunie 2017, 13:21
Postat de Bogdan Mihailescu pe 14 Iunie 2017, 01:56

Este adevarat ca Daum a avut un parcurs prost pana acuma. Dar povestea cu recordul negativ de puncte si asa mai departe... CAND A MAI FOST CAMPIONATUL NOSTRU ASA DE SLAB ? Anu asta am avut o singura echipa. FCSB care ar fi trebuit teoretic sa castige numai din punct de vedere al conditiilor. Buget, jucatori s.a.m.d. Restul echipelor au fost jalnice (din nou ma refer numai la conditii). Viitorul a avut un buget de cumparat semite, Astra, CFR si Dinamo parca au fost in insolventa. CSU intr-un campionat de acum cativa ani prindea doar locul 10. Asa Tg Mures anul trecut erau cei mai tari, acuma au intrat si ei in insolventa. Plus toate celelalte echipe din ultimii ani care s-au desfiintat la propriu sau au retrogradat. Unirea Urziceni, Otelul, Petrolul, Rapidul etc. Ca sa nu mai zic de faptul ca nivelul echipelor din playout sunt de un nivel "galactic". De 10 ani vindem doar la arabi, la chinezi si la echipe de ultimul loc din turcia. Fara sa ne gandim ca daca vindem la echipe bune din vest pe mai putini bani putem sa scoatem banii mai tarziu din cresterea cotei jucatorilor romani. Ce sa scoti din echipa asta, sincer ? Cand a fost echipa noastra asa de slaba. Il avem cel mai bun jucator pe Stanciu, rezerva la Anderlech o echipa de o valoare medie. In rest jucatori de 1-2 mil de euro in timp ce ne batem cu echipe de 100 de milioane. Suntem la nivel de Finlanda. Asta e adevarul. Poate in 10 ani cu investitiile lui Hagi vom avea si noi o echipa decenta!

Nu înțeleg de ce vă tot luați de Campionatul nostru când aseară am avut titulari 7 stranieri!!! Din Campionatul nostru au venit doar Hanca (joc foarte bun și ieri și cu Polonia), Benzar, Ganea și Pintilii care s-au descurcat decent. În meciurile cu Polonia&Danemarca am avut titulari 8 stranieri. Cea mai bună prestație în meciul cu Danemarca a avut-o Benzar, iar cea mai inspirată schimbare în meciul cu Polonia a fost Hanca.

138672209828437
Gelu Oanca  •  14 Iunie 2017, 08:24

Razvan Marin ,este prea slab pentru nationala este fara vlaga e mult prea lent fata si de pintilii care are o varsta. Deci Marin si Ganea nu au ce cauta la echipa Nationala.

mariuss72
mariuss72  •  14 Iunie 2017, 08:07

Oare ce cauta Fantalemon in poarta, sau de ce este selectionat? Nici el nu mai stie cind a jucat ultima data titular, iar aseara s-a vazut din plin asta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close