FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

UPDATE Cine va transmite meciul României cu Danemarca. Reacţia TVR

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 18:21

Amicalul pe care România îl va juca pe 18 noiembrie cu Danemarca va fi transmis de ProTV.

UPDATE ora 18:00 / TVR a precizat în această seară că are contract cu Federaţia doar pentru meciurile oficiale, nu şi pentru amicale.

Partida de verificare care va avea loc la 4 zile de la meciul oficial din preliminariile pentru Euro 2016 cu Irlanda de Nord, care va reprezenta revenirea lui Anghel Iordănescu pe banca naţionalei.

Danemarca ocupă locul 22 în clasamentul FIFA. Nordicii fac parte dintr-o grupă de calificare în care mai sînt Portugalia, Serbia, Albania şi Armenia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cosminutz81
cosminutz81  •  06 Noiembrie 2014, 14:47
Postat de cobra_z pe 06 Noiembrie 2014, 13:04

in lumea ta ingusta expulzarea stelei echivaleaza cu genocid :))) pentru linistea ta trebuie sa stii ca 60% dintre microbistii romani vor steaua retrogradata si titlurile ceausiste anulate, iar 99% dintre microbistii din afara granitelor nu le pasa sau habar nu au cine e steaua :)))...asta asa, pentru linistea ta sufleteasca

Iara derilezi,ca de altfel de fiecare data cand arunci cate un comentariu!Spre diferenta de Dinamo,care nu o data a fost confundata cu Steaua de echipele Europene,Steaua este arhicunoscuta de orice echipa europeana.Poate Steaua nu este cunoscuta de aceste echipe colosale din fotbalul mondial gen : NEC Nijmengen,Elfsborg,NK Varadzin,Vorskla Poltava,echipe care singura echipa din Europa pe care au batut-o a fost Dinamo!Expulzarea Stelei doar pentru voi,astia,invidiosi pe performantele Stelei era buna si oricum parerea voastra este undeva sub zero.In mintea voastra ingusta a plati o echipa sa bata o alta echipa este egal cu a plati mai multe echipe si arbitri sa piarda!Esti penibil,javra oarba!

maximliviu
maximliviu  •  06 Noiembrie 2014, 13:51

Alta "stire bomba " gen Gazeta Sporturilor" care scormoneste in rahat-scuze dar asta este realitatea-ca sa se mentina si ea pe piata . Ce e asa mare tragedie ca nu transmite TVR si transmite PRO TV. E ,de fapt un meci amical. Sigur ca este o problema pentru TVR. ca pierde un prilej de a mai atrage publicitate -avand in vedere situatia fin. grea in care se gasesc ,dar nu asta ii intereseaza pe cei de la gazeta -pe iei ii intereseaza doar mahalaua ,barfa si tot felul de stiri care nu prea au legatura cu sportul Rubricile de sport de la PRO.TV sunt o dovada in plus de cum inteleg sa reflecteze activitatea sportiva atat PRO cat si G.S .Sa le fie de cap si sa le fie rusine pt.

suarezzz7
suarezzz7  •  06 Noiembrie 2014, 13:45

Danemarca ocupa locul 32. Romania 21.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează