FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, MÎINE, 20:30, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

UPDATE Marica va fi căpitan

Marica se teme de ironii la meciul cu Luxemburg
Marica se teme de ironii la meciul cu Luxemburg

Articol de , , - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 14:11

UPDATE ora 13: 50 Selecţionerul Victor Piţurcă va susţine în cîteva momente o conferinţă de presă, înaintea meciului de mîine cu Luxemburg. După el, oficialii federali au anunţat că va vorbi cu presa Ciprian Marica, internaţionalul lui Schalke fiind desemnat să preia banderola de căpitan a echipei naţionale.

Rămîneţi pe GSP.RO pentru a afla ce au declarat selecţionerul şi căpitanul la conferinţa de presă!

”Tricolorii” au ajuns aseară în Luxemburg, după două ore şi jumătate de zbor. Noul căpitan, probabil Raţ, ar trebui să fie prezent azi la conferinţa de presă, alături de selecţioner


Parcă nu e de ajuns că "naţionala" are probleme majore înaintea meciului din Luxemburg din cauza accidentărilor! Selecţionerul va fi pus acum în faţa unei alte dileme neprevăzute: pe cine va investi cu postura de căpitan pe stadionul "Josy Barthel". Asta fiindcă Marica, omul căruia ar fi dorit să-i dea banderola în absenţa rebelilor Mutu şi Tamaş, ezită să preia această responsabilitate. "Există multă invidie între jucători pe această temă", a dezvăluit o persoană din anturajul reprezentativei motivul pentru care atacantul lui Schalke l-a refuzat pe Piţurcă.

Printre "tricolori" circulă mai multe curente. Unii îl susţin pe Marica, liderul generaţiei tinere, alţii pe veteranul Raţ. Antrenorul va anunţa însă chiar azi numele noului căpitan, care urmează să vină alături de selecţioner la conferinţa de presă organizată după antrenamentul oficial, programat la ora 12:00. Interesant e că, pe drumul spre Luxembourg, cei doi pretendenţi la banderolă s-au întreţinut aproape în permanenţă.

Glume pe ochelarii lui Goian
În rest, atmosfera în charterul "naţionalei" a fost relaxată. Victor Piţurcă a stat la "business class" cu staff-ul federal, în timp ce fotbaliştii şi restul delegaţiei, care a cuprins 112 persoane, au ocupat locurile din prima jumătate a aeronavei. Grupul vesel s-a instalat în spatele colegilor, în dreptul uşii de evacuare. Săpunaru - Torje, Marica - Zicu, Raţ - Goian şi Moţi au glumit şi au rîs făcîndu-şi călătoria mai plăcută. Ochelarii simpatici ai lui Goe au reprezentat unul dintre motive.

Torje a jucat Zuma, Moţi s-a uitat la film
În timp zborului, majoritatea şi-au pus căştile pe urechi şi au ascultat muzică. Printre ei, şi Torje. Mijlocaşul lui Udinese s-a descălţat de adidaşi şi s-a delectat jucîndu-se Zuma pe IPad. Moţi şi-a omorît timpul vizionînd, întins pe trei locuri, un film de acţiune pe laptop. La fel şi Latovlevici, care avea un alt aer decît cel de pe teren datorită ochelarilor de vedere pe care îi poartă ocazional.

1 e numărul meciurilor în care Marica a fost căpitanul României, la 0-1 cu Brazilia, în iunie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
manuz09
manuz09  •  01 Septembrie 2011, 14:28

INTERESELE CLANULUI!!!ASTA NU JOACA 3-4 LUNI!!cu tot respectu pt marica dar nu merita banderola!!!!

submarina
submarina  •  01 Septembrie 2011, 13:13

Sapunaru, Torje, Marica au calitati de lider, Rat a fost un fundas bun...

cubdegheata
cubdegheata  •  01 Septembrie 2011, 12:28
Postat de alpin pe 01 Septembrie 2011, 06:33

Chiar crezi ca sunt prosti?! Pai, merg in Luxemburg pe banii FRF si isi rezolva conturile pe care le au ascunse la bancile din Luxemburg! Nimic nu e mai bun pe lume decat ceva venit gratis!!!

Daca nu stiati din delegatia asta fac parte si cateva zeci de suporteri din cadrul fan clubului condus daca nu ma insel de Vladoiu.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează