FOTBAL  »  NATIONALA  »  DIRECTOR TEHNIC

UPDATE Prima reacţie a lui Iordănescu în calitate de şef al lui Piţurcă: "Pot colabora cu absolut oricine"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 decembrie 2013 19:13

UPDATE 19:00 / Anghel Iordănescu a oferit primele declaraţii în calitate de director tehnic al loturilor naţionale.

“Am mai avut această ofertă acum doi ani, dar atunci nu s-a concretizat. Sper ca de data aceasta să pot să onorez invitaţia de a sprijini şi a ajuta fotbalul românesc.

Sper ca lucrurile să se împlinească aşa cum îmi doresc. Colaborarea cu Piţurcă trebuie să fie una bună, e în interesul fotbalului românesc. Din punctul meu de vedere, pot colabora cu absolut oricine”, a declarat Iordăneascu la Dolce Sport.

-----------------

Victor Piţurcă va continua pe banca tehnică a echipei naţionale, dar va avea un nou supervizor, pe Anghel Iordănescu. Fostul selecţioner va ocupa funcţia de director tehnic.

Chiar actualul preşedinte FRF, Mircea Sandu, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că Iordănescu va fi directorul tehnic al loturilor României:

"La propunerea mea, în Comitetul Executiv s-a votat că Anghel Iordănescu va fi noul director tehnic al loturilor naţionale de fotbal ale României.

Între atribuţii se află stabilirea în 6-8 luni a unei strategii de dezvoltare a fotbalului".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (132)
lion23
lion23  •  17 Decembrie 2013, 06:58

Lui Piți nu-i dă nimeni ordine. Vor apărea mari probleme.

spinoza
spinoza  •  17 Decembrie 2013, 01:21
Postat de ave_biancorossi pe 16 Decembrie 2013, 20:53

ai uitat pe Callatis Mangalia, Midia Navodari, Vointa Murfatlar, Cimentul Medgidia, Mausoleul Adamclisi si Candu Cernavoda. vama Veche si Valu' lui Traian nu prea au echipa de promovare anul asta, dar, daca fuzioneaza cu Eforie Sud si Jupiter + Saturn, cine stie... app, sper ca tu te referi la campionatul judetean constanta, ca si mine, nu-i asa ??

Vezi clasamentul? Pe ce loc sunteti? A plecat Borcea cu sampaniile cu tot? Sau Negoitza are manangita si nu mai judeca limpede? Cateva intrebari simple, retorice de altfel...

spinoza
spinoza  •  17 Decembrie 2013, 01:18

Iordanescu, citez: "Pot colabora cu absolut oricine", mai putin cu Pitzurca!

Vezi toate comentariile (132)
Comentează