FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

Deja-vu neplăcut pentru Valentin Mihăilă în meciul cu Macedonia de Nord: „Am trăit momentele de la Parma”

Valentin Mihăilă // foto: captură Pro TV +36   FOTO
Valentin Mihăilă // foto: captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 08:57 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 09:14

Valentin Mihăilă (21 de gol), autorul golului de 2-0 în meciul România - Macedonia, scor final 3-2, spune că partida de pe „Arena Națională” i-a amintit de duelurile sale de la Parma, din Serie A.

România a obținut victoria în primul meci din preliminarii, dar nu fără emoții. „Tricolorii” au condus mai bine de 30 de minute cu 2-0, dar s-au văzut egalat în mai puțin de 2 minute, și meciul părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate. În acel moment, Mihăilă a dezvăluit că s-a gândit la meciurile de la Parma. Totuși, Ianis Hagi a adus victoria pentru România în minutul 85. 

Valentin Mihăilă, după România - Macedonia de Nord: „Am trăit momentele de la Parma”

„Sunt bucuros că am reușit să marchez la debut, dar mai bucuros pentru cele 3 puncte, foarte importante. Acum trebuie să ștergem cu buretele și să ne gândim la meciul cu Germania. Am intrat cu atitudine, cu determinare, în fotbal trebuie să demonstrezi cât mai rapid.

De la 2-0 să se facă 2-2, am trăit momentele de la Parma (n.r. - Parma a fost egalată în meciurile cu Spezia și Udinese după ce a condus cu 2-0). Avem mult de muncă, acum vreau să ne gândim doar la meciul cu Germania, să scoatem punct sau puncte. Trebuie să analizăm greșelile pe care le-am făcut în această seară la goluri și nu numai, dar să luăm și lucrurile pozitive de astăzi”, a declarat Mihăilă la Pro TV. 

Sunt bucuros că am scăpat de problema cu care am început anul, mai am și acum puține dureri dar totul este sub control, sunt foarte fericit de ce am realizat și nu vreau să mă opresc aici.
- Valentin Mihăilă, România

8este nota primită de Valentin Mihăilă în Gazeta de astăzi, pentru prestația cu Macedonia de Nord. Cea mai mare dintre „tricolori”, la egalitate cu Florin Tănase

+32 FOTO

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

Mirel Rădoi, după thriller-ul cu Macedonia de Nord: „Ca la Middlesbrough. Chiricheș nu reușea să îi trezească” + Cine l-a dat pe spate: „Nu am văzut așa jucător”

Doi jucători au obținut cea mai mare notă pe teren + Cine a dezamăgit de la „tricolori” și a primit calificativul 5

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
229465902041427
Vasile Dinca  •  26 Martie 2021, 12:02

Totul e bine cand se termina cu bine! Avem probleme in aparare, au avut si ei probleme in aparare! Poate sa dregem ceva pana la meciul cu Germania! Daca am scoate un egal...am fi fericiti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează