FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV Fostul coleg al lui Mirel Rădoi, despre planurile selecționerului: „Se va retrage el, nu e nevoie să fie dat afară!” + Pușcaș, învinuit: „Ne-a îngropat!”

Mirel Rădoi, selecționer România +24   FOTO
Mirel Rădoi, selecționer România

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 09:44 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 12:09

Valeriu Răchită (50 de ani), fostul fundaș al Stelei, consideră că Mirel Rădoi (40) va pleca de la cârma echipei naționale odată cu finalul campaniei de calificare la Cupa Mondială din 2022. 

Răchită, fost coleg cu actualul selecționer al „naționalei” la Steaua, are încredere în Mirel Rădoi și pune eșecul usturător din Armenia (2-3) pe seama eliminării lui George Pușcaș, când „tricolorii” conduceau cu 2-1. 

Valeriu Răchită: „Haideți să îi dăm credit lui Mirel Rădoi”

„Îl cunosc pe Mirel, este un autodidact. Cosmin Olăroiu, un antrenor de succes, crede că va fi depășit de Mirel Rădoi în meseria de antrenor. Cred că Mirel înțelege unde sunt greșelile și are un discurs coerent și aplicat, nu îmi amintesc de alt antrenor așa. Am mai văzut antrenori care vorbesc politicianist, dar la Mirel totul este pe față.

La echipa U21 a avut rezultate, la echipa mare a reușit să creeze un vestiar care îl ascultă și stimează, iar lucrurile astea nu le poate face oricine. Rădoi vine de acolo, dintre fotbaliști, nu ai cum să nu interacționezi cu un asemenea antrenor. Nu este arogant, nu este un introvertit care să nu discute cu jucătorii.

Calificarea a fost compromisă de când s-a tras la sorți și am căzut cu Germania. Noi ne luptăm pentru locul 2, nu am pierdut șansele, eu zic că Mirel trebuie să ducă această campanie la final, apoi sunt convins că se va retrage el, la cum îl cunosc, nu e nevoie să fie dat afară. E campania lui, a luat-o de la 0, și-a făcut strategia, proiectul, și dacă nu-l va duce la sfârșit, mai mult ca sigur se va retrage. Dar haideți să îi dăm credit, mai sunt meciuri de jucat”, a declarat Răchită la GSP Live. 

Valeriu Răchită: „Într-un moment de nebunie, Pușcaș a stricat tot castelul”

„În minutul 70, la 2-1 pentru echipa ta în deplasare, știind că ai cartonaș galben, te mai duci să faci un atac imprudent la mijlocul terenului? Ce vină ai tu, ca antrenor, care stai pe bancă, ai făcut o tactică de joc, ai muncit ca să le pui jucătorilor la dispoziție toate elementele, să întorci rezultatul de la 0-1 la 2-1 și să vină un jucător ca Pușcaș, care într-un moment de nebunie îți strică tot castelul.

Dacă tu ai galben, Pușcaș, sunt convins că la pauză ți s-a spus să fii mai atent. Și te duci la jumătatea terenului să faci un fault de roșu direct? Mi s-a întâmplat și mie așa ceva, dar în curtea școlii, nu la profesioniști. Eram pe val, Mirel urma să facă schimbările necesare pentru a gestiona ultimele minute și a venit această «pleașcă» a lui Pușcaș, care ne-a îngropat”, a adăugat „Vivi”. 

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Armenia - România 3-2, cea mai mare rușine din istorie? Ce arată analiza GSP a tuturor partidelor oficiale din 1922 și până acum

FRF, tocată în direct de două nume grele: „Să plece! Îmi pare rău că Rădoi a acceptat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
946199078754644
Tavi A'visi  •  02 Aprilie 2021, 20:44

Baieti de la FRF sunt de la o extrema la alta. Daum a fost pensionar si acum Radoi care nu are Diploma de Antrenor. Urmatorul o sa fie Bora Milutinović.

1000833093403035
Bolon Yokte  •  02 Aprilie 2021, 14:51

Pușcaș e indisciplinat tactic ,ne-a ingropat de 2 ori.Keșeru e mîna moarta la naționala.el e bun numa-n Bg.Radoi nu are experiența ca sa ocupe postul de antr.la naționala.Burleanu la 24de ani și echipa lui nu au competențe in fotbal,ei vin din politica din functia de consilieri ai lu băsescu.Ce știu ei sa faca dupa absolvirea snspa,fostul ștefan gheorghiu?Mai nimic.Pușcaș nu mai trebuia chemat la lot,dar daca tot l-ai bagat și ai vzt ca a luat un galben și tot nu se potolește îl schimbi imediat! Daca ești antrenor!

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Aprilie 2021, 14:48

Daca nu e dat afara Radoi nu pleaca fiindca e prea nesimtit sa renunte la avantajele de selectioner.Ciinele nu pleaca de buna voie de la macelarie,stiti foarte bine.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează