FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Vasile Avram nu se lasă » Vrea o dezbatere televizată cu Gică Popescu şi ceilalţi contracandidaţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 ianuarie 2014 16:10

Candidatul la preşedinţia FRF Vasile Avram a declarat pentru Mediafax că îi provoacă pe Gheorghe Popescu şi pe ceilalţi trei candidaţi la alegerile pentru şefia federaţiei, la o dezbatere publică după modelul consacrat în timpul campaniilor electorale politice.

"Eu sînt pregătit oricînd, mai mult decît atît, fac un apel la instituţiile media să organizeze această dezbatere. Eu voi veni cu plăcere, mă pun la dispoziţia presei. Cred că o discuţie aplicată, despre managementul fotbalului românesc, între mine şi Gică Popescu, le va permite electorilor să vadă cine e mai bun. Bineînţeles, ar trebui să participe toţi candidaţii", a declarat Avram.

Acesta are rezerve în ceea ce priveşte disponibilitatea contracandidaţilor săi de a participa la această dezbatere: "Din păcate nu cred că vor fi toţi de acord cu această idee. Poate că unii nu stăpînesc prea bine domeniul, poate sînt conştienţi că atuul lor nu este pregătirea, ci susţinerea".

Preşedintele Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti este sigur că va convinge electorii cu planul său. "În cei doi ani în care am pregătit această candidatură, am stat de vorbă cu sute de oameni de fotbal, în special cu cei care, pînă acum, au fost defavorizaţi. Le-am aflat problemele şi lipsurile, am găsit soluţiile şi aşa mi-am construit strategia. Cu siguranţă am cel mai bun plan, de aceea nu mă tem de nici o dezbatere pe teme fotbalistice", a completat Vasile Avram.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate pentru 5 martie, şi-au anunţat candidatura pînă acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  31 Ianuarie 2014, 23:40

Alt penal...

brutarul
brutarul  •  31 Ianuarie 2014, 19:11

pentru cei inreresati: ://razvanburleanu.ro/

nrudolf
nrudolf  •  31 Ianuarie 2014, 18:10

Buna seara ! Ar trebuii stimulata o astfel de dezbatere.Sa vedem cum se exprima candidatii,ce idei,planuri pentru viitor au,intru propasirea fotbalului romanesc !... linii telefonice pentru interpelarea de catre public in direct a nominatilor la postul suprem.Un adevarat tru(th)man show. Sunt sigur ca poate fi interesant.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează