FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Veste proastă pentru naţională şi pentru Steaua: Latovlevici s-a rupt

Articol de GSP - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 20:53

UPDATE >> Conform siteului oficial al Federaţiei Române de Fotbal,  Iasmin Latovlevici a suferit o leziune fibrilară la aductorii drepţi, drept care, devenind inapt, a părăsit cantonamentul echipei naţionale de la Mogoşoaia. 

Selecţionerul Victor Piţurcă a decis să nu cheme niciun jucător în locul fundaşului FC Steaua.

Necazuri pentru Victor Piţurcă şi pentru Ronny Levy! Iasmin Larovlevici, jucătorul Stelei, s-a accidentat astăzi, la antrenamenteul echipei reprezentative şi a plecat din cantonamentul de la Mogoşoaia.

Fundaşul stînga a suferit o ruptură musculară, dar nu se cunoaşte încă gravitatea accidentării. Fotbalistul va fi consultat mîine de medici, care vor da un verdict. Steliştii speră însă să-l recupereze pentru meciul de peste două săptămîni, din etapa a 3-a, cu U Cluj.

Meciul Steaua - U Cluj se va disputa duminică, 14 august, de la ora 20:30. Meciul va di transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT de GSP.RO, unde comentăm împreună.

CITEŞTE ŞI...
Prepeliţă a semnat pe 4 ani: "Voi da totul pentru Steaua, sper să cîştigăm campionatul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
japjap
japjap  •  03 August 2011, 00:12

cum sa te cheme YASMIN =))

alpin
alpin  •  02 August 2011, 23:37
Postat de aethist pe 02 August 2011, 20:18

Pfff... poate isi revine pana la meciul cu U Cluj ... sper ca nu e ceva grav

Nimeni nu-si doreste mai mult ca stelistul sa-si revina,... ca cei de la U Cluj!!! Este o piesa de baza in pregatirea clujenilor pentru meciul urmator!!!

alpin
alpin  •  02 August 2011, 22:38

Mare pierdere pentru nationala! Mache si-a luxat mana cu care... face echipa la Steaua!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează