FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 5-0

Victor Becali: "Nu putem renunţa la Mutu şi Chivu, nu avem alţii ca ei!" Tu ce crezi?

Cristi Chivu, Adrian Mutu, Romania
Cristi Chivu, Adrian Mutu, Romania

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2009 00:00

Victor Becali, agentul FIFA, crede că România nu poate renunţa la Adrian Mutu şi Cristi Chivu pentru că nu există alţi jucători de valoarea lor.

"Poate au fost prea mult trei zile libere pentru jucători. Noi nu putem să renunţăm la Adrian Mutu şi Cristi Chivu, nu avem alţi jucători de valoarea lor. Un alt jucător care ar fi avut salariul lui Chivu, l-ar fi durut în cot de echipa naţională.

Mutu şi Chivu nu au refuzat niciodată naţională. Noi nu avem valoare, acesta este adevărul! Ieri am avut pregătită o echipă ofensivă, cu Piţurcă nu am luat niciodată cinci goluri", a spus Victor Becali la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (116)
 •  12 Octombrie 2009, 11:16

in primul rand si in primul rand mutu este un fotbalist care nu mai este in stare sa joace ii e gandul nu mai la prafuri magice.selectia o face dragomir sandu si gigi becali,si in plus de asta se mai face si trafic de droguri implicandui direct pe gigi becali nicu gheara dragomir sandu a venit timupul k cei 3 tirani sa dispara din fotb romanesc eventual executati

 •  12 Octombrie 2009, 10:48

VAI SI AMAR, DACA DUPA ATATA ASTEPTARE SI INTELEGERE DOVEDITA DE TOTI CEI CARE IUBESC, IN VREUN FEL SAU ALTUL, FOTBALUL ROMANESC, SE POATE AJUNGE LA HILARA CONCLUZIE CA mutu AR FI, CUMVA, INDISPENSABIL ECHIPEI NATIONALE... S-A DOVEDIT, CU VARF SI INDESAT, A FI O CVASINULITATE IN CONTEXTUL GENERAL AL NATIONALE DE FOTBAL...SI ASTA DE FOARTE MULT TIMP INCOACE!!!...SELECTIA NATIONALA TREBUIE FACUTA, IN EXCLUSIVITATE, DIN RANDUL CELOR DETERMINATI SA PUNA "OSUL LA TREABA"...INDIFERENT DE DIV

 •  12 Octombrie 2009, 10:32

Mirel capitan

Vezi toate comentariile (116)
Comentează