FOTBAL  »  NATIONALA  »  CHIVU, AUDIAT ÎN SCANDALUL TRANSFERURILOR

Victor Becali regretă retragerea lui Chivu de la naţională: "Mi-aş dori din tot sufletul să revină"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2011 17:23

Impresarul Victor Becali a vorbit cu părere de rău despre retragerea lui Cristi Chivu de la naţională şi a declarat că îşi doreşte ca fostul căpitan al României să reivnă asupra deciziei pe care a luat-o la începutul acestui an.

"Dacă procuratura a solicitat nişte martori, judecătorii au trebuit să se conformeze şi să-i pună întrebări şi lui Cristi Chivu. El este doar martor în scandalul transferurilor. Chiar dacă ar fi venit în cantonamentul României, ar fi fost citat şi ar fi trebuit să vină la audieri. Păcat că în loc să fie la naţională, răspunde la întrebările judecătorilor. Asta este viaţa.

Oricum, atunci cînd a luat decizia de a se retrage de la naţională, Cristi s-a gîndit bine. Nu e imposibil să revină, dar este foarte greu. Mi-aş dori din tot sufletul pentru el şi pentru echipă", a declarat în direct la Contraatac pe GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  05 Septembrie 2011, 19:20

Hai Victoras ca m-ai impresionat cu faza asta, kk-m-as pe sufletul tau de oaie! Ai o inima ca o kassa de facturat, ca toti machii tai si te dai "iluminist" tu-ti rasa-n koor!

andreirapid1923
andreirapid1923  •  05 Septembrie 2011, 17:40

De parca nu tu lai pus sa se retraga. Nu iti place razvan si teai hotarat sa ii distrugi lotul, majoritatea jucatorilor din nationala erau AI CLANULUI BECALI, de asta razvan nu a avut rezultate, JUCATORI SAU IMPOTRIVIT. RUSINE CLANUL BECALI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează