FOTBAL  »  NATIONALA  »  CRAIOVA

Victor Pițurcă îl taxează pe Adrian Mutu, după declarațiile „Briliantului” în studioul GSP: „Îl convocam și când nu merita”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 16:18

Victor Pițurcă (64 de ani), antrenorul Craiovei, nu l-a menajat pe Adrian Mutu (40 de ani) pentru declarațiile „Briliantului” de la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Miercuri, la „Prietenii lui Ovidiu”, Adrian Mutu a declarat că simte că a fost sabotat de selecționerul Victor Pițurcă pentru a nu depăși recordul de 35 de goluri ce îi aparține lui Gheorghe Hagi. Cei doi mari foști fotbaliști sunt la egalitate, ambii cu câte 35 de reușite sub tricolor. 

„Pot eu să comentez ceea ce spune Mutu? Nu pot să comentez. Nu știu, nu-mi puneți întrebări de genul ăsta! Pot să spun doar că l-am convocat când a meritat, dar și când nu a meritat”, a declarat Pițurcă, în cadrul unei conferințe de presă. 

35 de goluriîn 77 de meciuri a strâns Mutu la prima reprezentativă

Mutu: „Să le fie rușine!"

De-a lungul timpului s-a speculat că Adi Mutu nu a fost chemat în anumite momente la echipa națională de către Victor Pițurcă, din cauza faptului că fostul selecționer ar fi dorit să-l împiedice pe Mutu să se detașeze în clasamentul golgeterilor all-time ai României.

„Am auzit multe zvonuri. Nu știu ce să zic. Mie nu mi-a fost indiferent pentru că Hagi a fost un etalaon al fotbalului. A fost un idol de-ai mei din copilărie și unul dintre visele mele era să-l depășesc pe Hagi la națională. 

Acum o să vină alții din urmă cu scopul să-i depășească pe Hagi și pe Mutu în acest clasament. Normal că voiam să-l depășesc, pentru mine conta. Mă mândresc și-așa, dar dacă eram pe primul loc, singur, mă mândream și mai tare.  

Dacă se confirmă zvonurile (n.r. că Adi Mutu a fost împiedicat să bată recordul lui Hagi), să le fie rușine! Oricum, îmi pare rău că de-a lungul a 14 ani în care am fost la națională eu nu am venit atunci când am întâlnit echipe mici precum San Marino sau Luxemburg, care erau ușor de bătut. Eu nu am venit pentru că aveam meci în campionat și voiam să mă odihnesc. Dacă veneam și la astea...  

Am 35 de goluri în 77 de meciuri, iar Hagi le are în 126. Gică are 50 de meciuri în plus față de mine. Eu n-am simțit că au vrut să mă evite. Că am simțit sau nu... Nu eram nici într-o formă foarte bună” - Adrian Mutu la „Prietenii lui Ioanițoaia”

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

Vezi și: 

EXCLUSIV // VIDEO Adi Mutu, sabotat de Victor Pițurcă pentru a nu-l depăși pe Gică Hagi? Concluzie în premieră: „Să le fie rușine!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  17 Octombrie 2019, 23:45

Lasă domnule Mutu că vreo 5 cu Luxemburg, 5 cu Belarus, 2 cu Andora, 1 cu Cipru, 1 cu Moldova, 2 cu Albania (acum 15 ani, cand erau zero barat albanezii) 2 cu Georgia și am ajuns la jumătate. Iar Piturca te chema permanent, poate să-l suspectam că te-a ajutat să-l detronezi pe Hagi, dar nu ai fost în stare. Tu la goluri și Munteanu la selecții să spuneți în cor : Săru' mâna nea Piți!

1wolf29
1wolf29  •  17 Octombrie 2019, 20:01

Dacă mai pune și cele 2 suspendări în care s'a odihnit...

deusdat
deusdat  •  17 Octombrie 2019, 18:00

De ce să se odihnească? Câteva prize de cocaină l-ar fi făcut să zboare ca Superman.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close