FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Jucătorul care n-ar lipsi de la națională dacă Pițurcă ar fi selecționer: „Mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui, chiar dacă nu a ieșit în evidență”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2022 21:53 / Actualizat vineri, 22 iulie 2022 22:08

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al Românie, nu concepe echipa națională fără Nicolae Stanciu (28 de ani), mijlocașul lui Wuhan Three Towns, din China.

Stanciu a lipsit de la meciurile României din Liga Națiunilor, primele partide oficiale ale lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale.

Mitriță, lămuriri despre retragerea de la echipa națională: „N-am zis niciodată asta”
DECLARAȚII
Mitriță, lămuriri despre retragerea de la echipa națională: „N-am zis niciodată asta”

Pițurcă l-ar chema pe Stanciu la echipa națională

Pițurcă l-ar chema pe Stanciu la națională, deși acesta s-a transferat în China, acolo unde este unul dintre cei mai eficienți jucători ai campionatului.

„100% l-aș chema pe Stanciu la națională. Plus că mie mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui când a venit la echipa națională. Chiar dacă nu a ieșit în evidență.

Am antrenat în Arabia Saudită și ziceau: «Ce domnule, ăia pe cămilă»... Vedeți-vă de treabă. Ai de capul meu, e foarte greu, e foarte dificil!”, a declarat Victor Pițurcă, la Pro Arena.

Stanciu face spectacol la Wuhan Three Towns

De la transferul în China, la Wuhan Three Towns, Stanciu a avut prestații impresionante. Mijlocașul a reușit să marcheze de 6 ori și să paseze decisiv în alte 6 rânduri. Din cele 6 goluri înscrise, 4 au fost din lovituri libere.

Cu internaționalul român om de bază, Wuhan Three Towns este neînvinsă în primele 10 etape de campionat. Echipa românului are 9 victorii și un egal, iar cu 28 de puncte este liderul Superligii Chineze. Pe locul secund se află Shanghai Taishan, cu 4 puncte în minus.

Citește și:

Pițurcă pune un pariu: „El o să fie un antrenor foarte bun”

Dan Petrescu, scandalizat: „E împotriva omenirii ce s-a decis! Nu putem juca așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nealiniatul
nealiniatul  •  23 Iulie 2022, 08:08

Dar Piturca asta ce spunea cind a plecat Radoi la arabi? Ca e nivelul jos acolo si nu mai poate sa-l cheme. Dupa ce a ajus si neplimbatul asta bretonat la arabi, s-au schimbat lucrurile. Radu Stefan a jucat atitia ani in Italia. La un nivel mult mai bun decit multi altii. Piturca il aducea la nationala sa isi bata joc de el. "Marele" antrenor bretonat. Bine ca nu a mai venit baiatul ala(Stefan Radu) ca ii distrugea increderea "geniul" asta de la Orodel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează