FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

Victor Pițurcă, verdict tranșant pentru „dubla” cu Feroe și Norvegia + ce sfaturi îi dă lui Cosmin Contra

Articol de , - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 17:29

Victor Pițurcă (64 de ani), antrenorul Craiovei și fost selecționer al naționalei, are încredere că naționala condusă de Cosmin Contra va câștiga „dubla” cu Feroe și cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020. 

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

La cea mai recentă întâlnire cu presa, fostul selecționer Victor Pițurcă a vorbit despre apropiatele partide ale echipei naționale din Feroe (12 octombrie) și de acasă, cu Norvegia (15 octombrie). 

Un susținător al lui Cosmin Contra, tehnicianul oltenilor e foarte optimist în privința șanselor echipei naționale de a câștiga „dubla" cu Feroe și Norvegia: „Putem lua șase puncte. Cu Feroe nu cred că vom avea probleme. Am văzut Norvegia și mie mi s-a părut vulnerabilă în apărare”.

 El s-a abținut să-i dea sfaturi lui Contra despre ce jucători ar trebui să cheme la lot: „Sigur că mi-aș dori să ia cât mai mulți de la Craiova. Dar el trebuie să aducă jucătorii de care crede el că are nevoie”.

Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău sunt cei doi olteni pe care Contra i-a selecționat pentru meciurile din octombrie.

Vin mai devreme în Feroe, pentru acomodare 

Intrată în linie dreaptă pentru cele două partide din preliminariile Euro 2020, naționala pregătește cu atenție și deplasarea în Feroe, considerată mai ușoară, în care va întâlni reprezentativa lui Lars Olsen. 

Astfel, „tricolorii” vor ajunge la Torshavn pe 10 octombrie, pentru a se putea acomoda cu diferența de temperatură (în jur de 10 grade Celsius sub București), dar și pentru un antrenament suplimentar pe teren sintetic, suprafață pe care se va disputa partida cu „pescarii”.

Pregătire pe terenul echipei unui antrenor român 

La câteva ore după ce vor ajunge în Torshavn, elevii lui Cosmin Contra vor avea o ședință de pregătire pe terenul echipei Arja Boltfelag, locul 9 în prima ligă (penultimul). 

A doua zi ar urma să aibă loc antrenamentul oficial pe „Torsvollur”, arena pe care se va disputa meciul din 12 octombrie. Arja este pregătită de Sorin Anghel, un fost fotbalist român care s-a stabilit de 18 ani acolo și care a obținut licența A în Feroe.

CLASAMENT GRUPA F

 

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

Contra a anunțat lotul pentru „dubla” cu Feroe și Norvegia » Florinel Coman și Vasile Mogoș pot debuta + Mitriță revine 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
spritz123
spritz123  •  04 Octombrie 2019, 21:02

pictor viturka specialistul egalurilor vs guritza contra...Mega specialistul egalurilor...pentru ei si CV ul lor este important sa nu piarda..sa riscam? sa ne batem la victorie? doar in situatii critice sau disperate cu malya, faroe...cu ceilalti este un rezultat "excelent"

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  04 Octombrie 2019, 19:23

Mamaaaa!!! Ganditorul de la Orodel!!! Al mai mare ganditor si sfatuitor! Se vede de la o posta si din fotografia ce troneaza pe prima pagina!!!

firaldo
firaldo  •  04 Octombrie 2019, 19:17
Postat de Bala Nicolae pe 04 Octombrie 2019, 19:02

CA RUMANU NUI NICI UNU: TOTI SE PRICEP,DAU SFATURI,UNDE'S DOI TE VINDE UNU

Citeste articolul Gogule inainte sa comentezi,nu de alta dar te faci de maro.Daca o sa citesti articolul o sa vezi ca nu are nici o legatura cu titlul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează