FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Belo se cere și el la națională: "Nea Puiu, sînt și eu aici!" :) » Ce spune despre Mutu și Marica

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 17:22

Miodrag Belodedici a comentat revenirea lui Marica și Mutu în fotbalul românesc și consideră că ambii pot ajuta echipa națională la Campionatul European din Franța.

"Tamaș, ca și Mutu și Marica, dacă e bine pregătit și e sănatos ar putea fi util echipei naționale. Este greu ca Mutu să fie ca ceilalți jucători tineri. Campionatul European e la un nivel foarte înalt și acolo trebuie să ai plămîni și picioare. Mutu ar putea să fie util, dar să joace tot meciul mi-e greu să cred", a declarat Belodedici, conform Dolce.

Cu 55 de selecții la echipa națională, Belo a glumit pe seama dorinței mai multor jucători de a face parte din lotul pentru EURO 2016.

"M-am gîndit și eu. Mai jucăm meciuri cu nea Puiu și îi spuneam: «Uitați-vă și aici puțin, că sînt și eu bun»", a adăugat Belodedici.

"Doar cînd își pune ochelarii îmi dau seama că nu mai e același, dar fizic s-a păstrat incredibil!" 
Aurel Țicleanu, manager departament scouting FRF

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Februarie 2016, 23:13

Se zbat multi jucatori pentru a fi convocati la Euro.Si daca Romania se face de ras? Si n-ar fi mare minune.Deja cel mai bun jucator din Liga 1 Budescu (care a si calificat echipa !!) risca sa nu mai fie convocat pentru ca a plecat in China.In schimb au *sanse* Mutu si Marica.Nici nu-ti vine sa crezi.

travka
travka  •  04 Februarie 2016, 21:47

unul din cei mai eleganti fundasi centrali ai Romaniei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează