Comentarii (42)
dubluv  •  24 Mai 2019, 16:26
Postat de Dragan Ionel pe 24 Mai 2019, 14:16

Parca e primul meci"trantit" de Hagi!

sigur ca nu este. El a fost Gheta de Bronz a Europei dupa un campionat in care si echipele adverse au jucat pentru el.

Marius Ursu  •  24 Mai 2019, 16:08

Alban era decedat in 1991.

breitner  •  24 Mai 2019, 16:00

"Ioan Becali vorbea limba bulgară aproape la perfecție după ce a stat în închisoare în 1978, la sud de Dunăre." Nu numai acolo (la inchisoare), un membru distins al familiei becali (zisa si ***)!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vorbegoale  •  24 Mai 2019, 15:31

Dinu are delirul puterii, n-are vreun merit in alegerea lui Mircea Sandu ca presedinte al federatiei, acesta fiind “scolit” de “mafeotul” Mircea Angelescu. Ani mai tarziu, “mafeotul” Mircea Sandu l-a ales pe Gica Popescu succesor, insa Burleanu and & co le-au dejucat planurile. Mircea Pascu, ales democratic presedinte al federatiei in 1990, a povestit pe larg cum a fost detronat din funtie, de mafia Angelescu- Sandu.

bogat  •  24 Mai 2019, 15:13

Mister Dinu a incetat sa mai fie savuros si incepe sa cerseasca atentie cu orice pret. Pacat ca nu imbatraneste mai frumos, a fost un mare fotbalist si o personalitate marcanta in fotbalul romanesc. Ar trebui sa se limiteze la povestile cu fotbal, fete si betii in lumea artei.

vorbegoale  •  24 Mai 2019, 15:11

Am vazut meciul de la Sofia la tv, impreuna cu fratele meu, radeam amnadoi pentru ca se vedea CLAR ca era aranjat, bulgarii invitandu-ne sa marcam. Hagi a ratat penalty-ul care ne-ar fi calificat (ne trebuia victoria cu 2-1, 1-0 nu era sufficient). Meciul de la Kosice a fost alta mascarada, federatia romana ii promisese arbitrului Kim Milton Nielsen 50 000 $, dar in ciuda superioritatii de 2 oameni, am incasat alte doua goluri, pierzand cu 5-2. Suparata de esec, federatia noastra a refuzat sa-I plateasca arbitrului suma promisa, acesta razbunandu-se, ne “taxa” pe unde ne prindea, la fel cum s-a intamplat si cu Urs Meier, alt arbitru pacalit de FRF, care se asemenea ne “ardea” ori de cate ori ne arbitra. A nu se uita ca unul dintre tusierii lui Urs Meier la meciurile europene, era bunul sau prieten Nicolae Grigorescu. Despre farsa de la Kosice, presa de a doua zi a scris cu lux de amanunte, cine are tenacitatea sa caute ziarele din ziua urmatoare acelui meci, va vedea ca nu este nimic inventat, chiar daca ulterior federatia a negat totul.

Cris Juganaru  •  24 Mai 2019, 15:08

Lucrurile stau asa: din articol rezulta ca 3 tari, impreuna cu jucatorii lor, participau la blaturi. Daca ce se spune este adevarat, atunci absolut toate partile sunt vinovate, in egala masura, de aranjarea meciurilor. In cazul de fata, vinovatii ar fi: Romania, Bulgaria si Spania, respectiv jucatorii acestor 3 tari. Prin urmare, repet: doar daca exista dovezi concrete, acuzele trebuie sa mearga in egala masura asupra reprezentantilor Romaniei, Bulgariei si Spaniei. Niciuna dintre aceste tari nu ar fi mai putin vinovata, daca s-ar proba acuzele. Si asta pt ca vinovatia, atat morala, cat si juridica, este intotdeauana a tuturor partilor: cei care ofera foloase necuvenite, respectiv cei care primesc astfel de foloase necuvenite. Altfel, indreptand acuzele si criticile doar asupra jucatorilor romani, ci nu si a jucatorilor bulgari si spanioli, in egala masura, nu dovedim decat (in afara subiectivismului, in cazul celor care au probleme personale cu unii jucatori din generatia de aur), superficialitate si, astfel, eroare in judecata. Si inca ceva, daca se probeaza spusele, se probeaza automat si o practica de acest fel la nivel international a marilor jucatori internationali, indiferent de tara (Romania, Bulgaria, Spania etc.).

cpt.ahab  •  24 Mai 2019, 14:47

Cornel Dinu e de ceva vreme în lumea lui. Nu mai poți pune bază pe nimic din ceea ce afirmă. E luat în seamă doar pentru scandal și circ.

Dragan Ionel  •  24 Mai 2019, 14:16

Parca e primul meci"trantit" de Hagi!

Adrian Paul  •  24 Mai 2019, 14:08

Ați terfelit tot ce era valoros in tara asta si acum v-ați apucat sa terfeliti generația cea mai titrata din fotbalul noștru . Aștept sa vă terfeliti si ce aveți voi mai scump atâta va mai rămas . De dragul ratingului ajungeți sa vă faceți așa zisa meseria in modul cel mai josnic . Cat despre articolele domnului Dinu , tot respectul pt domnia sa , Dar cred ca este o mare gogoașa scrisă de dragul aceluias raiting . RUȘINE , asta nu e presa sportiva . LEHAMITE .

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează