FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

VIDEO Candidatul-surpriză la FRF s-a filmat două ore într-o sală de forță și a anunțat revoluția: Contra va fi înlocuit de doi steliști

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 14:16

GSP.RO l-a prezentat azi pe Ștefan Crăciunescu, un tânăr de 29 de ani din Alexandria care are în plan să candideze la șefia FRF în 18 aprilie.

Fost student la Academia de Poliție, la Drept și "Sport și performanță motrică", Ștefan Crăciunescu și-a construit deja programul cu care vrea să-i facă pe oamenii din fotbal să-l voteze. 

L-a prezentat într-un video de aproape două ore pe pagina sa de Facebook. Filmul este făcut într-o încăpere ce pare a fi o sală de forță improvizată într-un apartament :)

Iată câteva dintre cele mai importante puncte atinse de Ștefan Crăciunescu în programul său:

1. Pe perioada mandatului nu voi primi bonusuri, diurne sau alte asemenea sume, indiferent de calificările reușite sau proiectele realizate. Singurul venit va fi reprezentat de salariul prevăzut de funcția deținută.

2. Echipele din ligile inferioare, cele de copii și juniori, fotbal feminin, futsal, dar și AJF, vor beneficia de venituri din partea federației, într-un cuantum cuprins între 3,5 - 5 milioane de euro anual.

3. Înființarea Campionatului Național U21 - termen: începând cu sezonul 2019-2020

4. Desființarea centrelor de excelență și înființarea în fiecare zonă, stabilită pe criterii geografice, a mai multor baze sportive cu aparatură modernă

5. Înlocuirea actualului selecționer Cosmin Contra și antrenorilor de la nivelul copiilor și juniorilor, numai în condițiile în care nu sunt prea restrictive clauzele de reziliere. Propuși ar urma să fie Dorinel Munteanu și Lucian Sânmărtean - termen 2018;

6. Introducerea regulii privind obligativitatea folosirii a doi sau trei jucători U23 în primul 11.

Citește și: EXCLUSIV Burleanu contra "Burleanu 2.0" :) » Tânărul care a dat în judecată FRF candidează acum pentru șefia Federației! + programul pe care îl are

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
kingdon
kingdon  •  24 Ianuarie 2018, 10:31
Postat de romulus65 pe 23 Ianuarie 2018, 20:22

1. Asa spunea si Burleanu. 2. De unde iei cele 3,5-5 milioade de euro? 3. Nu este nevoie infiintarea unui nou campionat, trebuie obligate toate echipele din Liga 1 ca sa aiba o a doua echipa care sa joace in ligile inferioare ( acum nu este obligatoriu). 4 Aici sunt de acord cu tine. 5. Unde antreneaza Dorinel Munteanu si Sanmartean si ce performante au ? 6. Stai linistit, nu ai nici o sansa sa castigi tu.

hmm, vezi ca e din Teleorman..... are sanse foarte mari...lol

casandragutierrez
casandragutierrez  •  24 Ianuarie 2018, 07:56

Ha! Romanii....vrem altceva, e coruptie in sistem, hoti, vrem fete noi, curate. Apare o fata noua, curata, din comunitate. Un om care pleaca de jos si care are un vis. Sa aduca performanta in fotbalul romanesc. Si lumea zice eh..nu se poate, nu vrem, oricum nu castiga. Daca vrei schimbare trebuie sa o sustii atunci cand apare oportunitatea, nu doar sa urli in piata ca nu iti convine. Cand il vad pe baiatul asta ca a rupt bariera tupeului, ca s-a filmat in beci si a zis uite care e treaba - eu asta vreau sa fac - imi fac sperante. In Romania, nu trebuie sa fie cel mai bun si cel mai experimentat - e mare lucru daca e bine intentionat si nu vrea sa fure. Cred ca e un pas inainte.

weissburgund
weissburgund  •  24 Ianuarie 2018, 07:31

Vai fcsb-u lui!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează