FOTBAL  »  NATIONALA  »  CFR CLUJ

VIDEO Conflict de interese la CFR Cluj » Mihai Bordeianu, despre posibila naturalizare a lui Billel Omrani: „Poate să se supere pe mine, dar în România sunt jucători valoroși”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 17:58

Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș defensiv) nu este de acord cu naturalizările la echipa națională.

Acesta a afirmat că nici francezul Billel Omrani (26 de ani, atacant), colegul său de la CFR Cluj, nu ar trebui să reprezinte o soluție pentru Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României.

  • CONTEXT: Mirel Rădoi a declarat că Omrani și Cardoso sunt fotbaliștii din Liga 1 care ar putea fi naturalizați (Detalii AICI)

Cred că în România sunt jucători valoroşi, care pot face faţă cu brio la echipa naţională. Şi nu cred neapărat într-o soluţie precum naturalizarea lui Omrani sau a altor jucători. Poate să se supere Billel pe mine”, a afirmat Bordeianu, în cadrul unei conferințe de presă.

3.000.000 €este cota de piață a lui Omrani, potrivit Transfermarkt

36 de goluri și 27 de pase decisivea reușit Omrani pentru CFR Cluj, în 128 de meciuri oficiale

Mirel Rădoi, în ultimul an și jumătate selecționer la naționala U21, a fost alegerea Federației Române de Fotbal pentru înlocuirea lui Cosmin Contra. Va debuta în martie, contra Islandei, în barajul pentru EURO 2020.

Atacanții convocați la cea mai recentă acțiune a naționalei au fost Claudiu Keșeru (Ludogoreț), George Pușcaș (Reading) și Denis Alibec (Astra).

VEZI ȘI:

Andrei Vochin: „Dacă numești un selecţioner la o echipă care va pierde cu Malta şi cu Feroe, abia atunci devine o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Noiembrie 2019, 19:39
Postat de Eugen Iustin pe 30 Noiembrie 2019, 19:33

Domnule, am avut rezultate atunci când sportul de peste tor era semi-profesionist și statul investea masiv pentru propagandă. Sentimentul de împlinire individuală prin rezultatele altor persoane de aceeași naționalitate e naiv și periculos. De ce să nu mă încânte un sportiv și prestația lui, indiferent de locul de unde s-a născut, crescut, trăit, etc?

Ma doare in p unde si CIT investea. Ma c pe liberalii romani si mai ales pe social democrati

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  30 Noiembrie 2019, 19:37

Niciodata in vecii vecilor nu veti mai avea cultura, sport si mai ales educatie ca pe timpul nationalistilor cond fiecare respecta pe fiecare. Pe banca in tribunele celui mai mare stadion din ro luau loc stelisti linga rapidisti linga dinamovisti linga fani sportul students. Educatie nu gluma. Si guru Cate au reusit in capitalism sunt cfr. In plus fanii lor nu au inevoie de scoala Sunt autodidacti.

771545396317549
Eugen Iustin  •  30 Noiembrie 2019, 19:33
Postat de Daniel Irimescu pe 30 Noiembrie 2019, 19:22

De parca ar conta ! Romania in sport respectiv in fotbal a fost o super putere numai pe timpul nationalistilor Acum dupa 31 de ani a ajuns cirpa de sters pe jos a puterilor occidentale. Am putere extraordinara de observatie A ajuns un nimic. EU nu mint ca nu pot si in plus spun verde in fatza

Domnule, am avut rezultate atunci când sportul de peste tor era semi-profesionist și statul investea masiv pentru propagandă. Sentimentul de împlinire individuală prin rezultatele altor persoane de aceeași naționalitate e naiv și periculos. De ce să nu mă încânte un sportiv și prestația lui, indiferent de locul de unde s-a născut, crescut, trăit, etc?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close