FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Contra a avut astăzi doar 14 jucători la antrenament » Mutu a fost și el prezent

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 18:17

Cosmin Contra a condus astăzi primul antrenament dinaintea "dublei" amicale cu Turcia și Olanda, susținut la Centrul de pregătire de la Mogoșoaia.

Selecționerul a avut la dispoziția doar 14 jucători: Grigore, Toșca, Săpunaru, Țucudean, Grozav, Cristi Ganea, Bancu, Torje, Bicfalvi, Răzvan Marin, Hanca, Băluță, Florin Andone și Pantilimon. Ultimii doi au ajuns mai târziu pentru că au aterizat la o altă oră decât cea stabilită.

La antrenamentul de astăzi au asistat și copiii de la CSS Ilfov, care au avut un tricou cu un mesaj special pentru jucători, afișând un tricou pe care scria: "Iubește și susține echipa națională".

În plus, Adrian Mutu, managerul sportiv al FRF, a stat în permanență lângă Contra și secunzii Adi Mihalcea și Leo Toader.

România -  Turcia se joacă pe 9 noiembrie, la Cluj, pe stadionul din Gruia, de la ora 20:15. România -  Olanda se dispută pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională din București. Vezi aici lotul României pentru aceste meciuri!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  05 Noiembrie 2017, 22:43

se vede ca unii ca tucudean si hanca nu prea au chef sa execute exercitiile asa cum trebuie. Fac ei varianta lor acolo, doar doar or mai ciupi cateva momente de odihna, saracii, ca sunt munciti rau. Asta inseamna profesionalismul la romani - cums a faci sa iti fie bine, sa nu iesi sifonat cumva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează