FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Cosmin Bărcăuan explică unde a greșit România în meciul cu Suedia: „Vreau locul 1 în grupă, dar și locul 2 e bun”

Suedia - România // FOTO: Cristi Preda
Suedia - România // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2019 15:03

Cosmin Bărcăuan, fost internațional român, a vorbit despre meciul României cu Suedia, 1-2, și despre șansele de calificarea la EURO 2020.

Cosmin Bărcăuan a explicat unde a greșit la naționala lui Cosmin Contra, dar spune că este încrezător în prezența la turneul final.

 

„Cred că în șansa naționalei de a se califica la EURO 2020.  Cu Suedia a fost un meci greu. Suedia nu e o echipă ușoară. Cred că am început meciul puțin timorați. Vreau locul 1 în grupă, dar și locul 2 va fi bun”, a declarat Cosmin Bărcăuan pentru Gazeta Sporturilor.

Cosmin Bărcăuan a jucat în meciul caritabil dintre Dinamo și Steaua, de duminică, și a vorbit despre eveniment.

„Mă bucur că am putut să fac parte din acest eveniment. Este mereu o onoare și o plăcere să joc cu foștii colegi, dar și cu cei care au jucat înaintea mea. E un eveniment foarte frumos. De la Dinamo, Giani Kiriță mi s-a părut cel mai în formă. El a fost și cel mai vocal”, a spus fostul fundaș de la Universitatea Craiova, Dinamo și Șahtior.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Derby de România, varianta old school » Fotbaliștii adevărați ai României au făcut spectacol într-un Dinamo - Steaua ca pe vremuri: goluri, caterincă și nostalgie

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează