FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Cum a primit Klaus Iohannis vestea numirii lui Mirel Rădoi la națională: „Ar fi bine să avem ceva rezultate și acolo”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 14:56

Klaus Iohannis, președintele României, a participat astăzi, la Guvern, la o festivitate în care l-a decorat pe Ivan Patzaichin, la împlinirea a 70 de ani, cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler. 

Întrebat ulterior de unul dintre jurnaliști ce părere are despre iminenta numire a lui Mirel Rădoi la echipa națională, președintele României a răspuns: „Ar fi bine să avem ceva rezultate încurajatoare și acolo”. 

Mirel Rădoi, 38 de ani, este începând de azi noul selecționer al naționalei României. Va pregăti naționala la barajul pentru EURO 2020, dar și în preliminariile pentru Mondialul din 2022.  

După ce luni a fost propus de Comisia Tehnică a FRF, Rădoi a fost validat azi de Comitetul Executiv al Federației cu unanimitate de voturi. 

IOHANNIS VREA SĂ SE IMPLICE MAI MULT ÎN SPORT

Președintele a declarat că intenționează să acorde o atenție mai mare sportului autohton:

„Am de gând să mă implic în organizarea sportului românesc, acest lucru l-am discutat de la bun început cu noul Guvern. Este clar că noi am greşit în gestionarea sportului românesc, este nevoie de promovarea sportului în masă, în şcoli şi a sportului de performanţă, dar într-un fel modern. 

Cred că felul în care lucrează federaţiile şi ministerul cu federaţiile trebuie schimbat. Noi funcţionăm după un model anacronic care nu mai poate funcţiona”.

Vezi și: 

VIDEO Ivan Patzaichin, decorat de Klaus Iohannis în ziua în care a împlinit 70 de ani » Iohannis: „Am discutat cu noul Guvern să mă implic în sportul românesc”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
boierasul
boierasul  •  26 Noiembrie 2019, 20:51
Postat de Florin Gugulica pe 26 Noiembrie 2019, 19:38

Asa da DOMNULE presedinte aplauze va apreciem !!!

)))) pacat ca nu a precizat si cand se va intoarce din vacanta ca sa se implice )))

zorrozabal
zorrozabal  •  26 Noiembrie 2019, 20:12

Oamenii lui Becali dau buzna si peste Johannis-cu toate ca pe ala il doare in basca de fotbal si de nationala Romaniei!Mai ales ca e amator de... schi!Dar baskan-ul din Pipera tot nu se lasa si spera sa-i intre in gratzii,cu gandul la dosarul ala de la DNA,unde este luat la intrebari in legatura cu jaful ala de 60 de milioane de euro, dat bugetului de stat prin supraevaluarea talhareasca a despagubirilor, pentru niste terenuri din Voluntari!

1694034334149732
Florin Gugulica  •  26 Noiembrie 2019, 19:38

Asa da DOMNULE presedinte aplauze va apreciem !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează