GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EVENIMENT

VIDEO Ivan Patzaichin, decorat de Klaus Iohannis în ziua în care a împlinit 70 de ani » Iohannis: „Am discutat cu noul Guvern să mă implic în sportul românesc”

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 14:36

Klaus Iohannis, 60 de ani, președintele reales al României, l-a decoarat în cursul zilei pe Ivan Patzaichin, legendarul sportiv român care astăzi a împlinit 70 de ani. 

Patzaichin a primit din partea lui Iohannis Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler pentru întreaga activitate sportivă. 

Iohannis vrea să se implice mai mult în sport

Președintele a declarat că intenționează să acorde o atenție mai mare sportului autohton: „E clar că noi am greșit, am de gând să mă implic mai mult”, a spus Iohannis.

„Am de gând să mă implic în organizarea sportului românesc, acest lucru l-am discutat de la bun început cu noul Guvern. Este clar că noi am greşit în gestionarea sportului românesc, este nevoie de promovarea sportului în masă, în şcoli şi a sportului de performanţă, dar într-un fel modern.

Cred că felul în care lucrează federaţiile şi ministerul cu federaţiile trebuie schimbat. Noi funcţionăm după un model anacronic care nu mai poate funcţiona”, a spus Iohannis. 

La rândul său, Patzaichin i-a oferit primului om din stat un cadou personalizat, mai exact o pagaie. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Mila 70: Ivan Patzaichin împlinește azi 70 de ani » Povestea cu pagaia ruptă, cum a început toate competițiile cu un rateu și o carieră sportivă de predat în școli

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
planetfun
planetfun  •  27 Noiembrie 2019, 21:12
Postat de paul801 pe 26 Noiembrie 2019, 16:26

vedem la buget:))) sportul sa-l organizeze Diaspora, unde 90% din romani sunt *** care vor schimba situatia in Romania...ce petarde de oameni am ajuns!!!

isi pune antrenorul de tenis la federatie. cam asa.

boierasul
boierasul  •  26 Noiembrie 2019, 20:53

aia e chitara lui Orban ???))))

1198649370199221
Dumitru Florin  •  26 Noiembrie 2019, 18:57

Multa, multa sanatate, putere de munca, implinirea tuturor nazuintelor. Recunostinta vesnica pentru realizarile ca sportiv, antrenor si, peste toate, ca OM! Sa ai o viata lunga si, mereu, sa fii inconjurat si iubit de toti cei dragi. LA MULTI ANI!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează