FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Daum a avut o reacție neașteptată când i-a fost pusă o întrebare delicată: "Crezi că sunt prost?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 17:52

Claudiu Keșeru a fost convocat în lotul lărgit pe ultima sută de metri de selecționerul Christoph Daum pentru meciul din preliminariile CM cu Polonia.

Forma foarte bună arătată de atacantul lui Ludogoreț (8 goluri în 4 meciuri) i-a făcut pe oamenii de fotbal din România să-l propună pe Keșeru în primul ”11” pentru partida cu Polonia. Întrebat dacă-l va utiliza pe fostul vârf al Stelei din primul minut, Daum a răspuns ironic, ușor nervos.

"Ești din presa poloneză, vrei să afli titularii? Care este motivul, de ce întrebi? Crezi că sunt prost? Nu contează dacă a venit mai târziu sau mai devreme, înainte de toate, fiecare jucător trebuie să audă de la mine dacă va juca sau nu, nu din presă. Este regula principală, iar în al doilea rând este o plăcere dacă Polonia nu va ști totul dinainte", a spus Daum.

Partida dintre România și Polonia se va juca pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe TVR 1 și în format liveTEXT pe GSP.ro.

CUM ARATĂ LOTUL LĂRGIT al ROMÂNIEI

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina, 41/0), Costel Pantilimon (Watford, 23/0), Silviu Lung (Astra, 3/0), Valentin Cojocaru (Crotone, 0/0)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra, 19/0), Romario Benzar (FC Viitorul, 3/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 43/0), Bogdan Ţîru (FC Viitorul, 0/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 10/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 26/0), Alin Toșca (FC Steaua București, 3/0), Steliano Filip (Dinamo, 6/0), Gabriel Enache (FC Steaua București, 4/0), Iasmin Latovlevici (Karabükspor, 9/0)

Mijlocași: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk, 3/0), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva, 26/1), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul, 0/0), Răzvan Marin (FC Viitorul, 2/1), Nicolae Stanciu (Anderlecht, 10/5), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart, 27/1), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 25/4), Adrian Popa (FC Steaua București, 19/3), Andrei Prepeliță (FC Rostov, 12/0)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi, 46/12), Andrei Ivan (CSU Craiova, 3/0), Florin Andone (Deportivo La Coruña, 11/1), Gheorghe Grozav (Terek Grozny, 12/3), Denis Alibec (Astra, 6/1), Dorin Rotariu (Dinamo, 1/0), Claudiu Keșeru (Ludogorets, 16/5)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
vlad007
vlad007  •  05 Noiembrie 2016, 02:42

Selectionerul Daum trebuie sa aleaga 4 atacanti din cei 7 din lotul larg. Aceasta decizie va fi luata fara optiunea Rusescu care a inscris joi golul victoriei turcilor la Villareal in deplasare. Similar Keseru marcheaza in serie chiar si in poarta lui Arsenal Londra pentru Ludogorets. Ce va fi daca Alibec poate juca? Bogdan Stancu s-a impus treptat, iar Andrei Ivan inscrie in campionat meci de meci. Budescu, omul calificarii din Feroe, nu are loc nici el in actuala echipa. Grozav este varful de atac la Terek Groznai, unde vom juca contra Rusiei peste numai 4 zile dupa meciul cu Polonia. Nici Torje nu este in lot, dar joaca la ceceni. Dorin Rotariu nu mai intra in primul 11 la Dinamo, dar este in lot. Andone ramane si el in lot, joaca la Deportivo La Coruna in prima liga din Spania. Cu 7 zile inainte de meciul cu Polonia, nu stim cine va fi in lot, darmite in teren, iar Herr Daum este prea nervos, intrebarea il doare. Abia luni va sti pe cine conteaza. Cine va juca? Alibec parea favorit, dar accidentarea si kilogramele in plus il pot scoate din lot. Atunci favoriti ar fi Stancu si Keseru, iar la mijloc Stanciu si Chipciu. Raman insa in atentie Adi Popa si tanarul Andrei Ivan. Grozav si Rotariu raman pentru meciul cu Rusia. Razvan Marin si Hoban sunt favoriti la mijloc. Apararea este bine cunoscuta cu Tatarusanu, Sapunaru, Chiriches, D. Grigore si St. Filip. Pantilimon,Moti, Prepelita, Nedelcu si Maxim sunt rezervele de baza. Trebuie sa invingem Polonia la noi laBucuresti.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  04 Noiembrie 2016, 21:11

pai omul a glumit si el, chiar nu intelegi macar atata lucru

kos_tyn
kos_tyn  •  04 Noiembrie 2016, 19:51
Postat de kos_tyn pe 04 Noiembrie 2016, 19:48

eu personal cred

bulgarii nu mai sunt obligati sa ii dea drumul la nationala

Vezi toate comentariile (13)
Comentează