FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE; 21:45, TVR, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Daum și-a ales fotbalistul pe care l-ar vrea la națională: "Are calități înnăscute!" » Ce echipă din Bundesliga susține

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 22:25

Selecționerul Christoph Daum a declarat că Gerd Muller și Thomas Muller sunt doi fotbaliști pe care și i-ar dori în echipa României și a dezvăluit că este suporterul echipei pe care a antrenat-o în trecut, FC Koln. 

"Dacă aș alege din trecut, există doar Gerd Muller. Dacă ar fi să aleg un jucător de acum, aș păstra numele: Thomas Muller, pentru că e tot un Muller. Are calități înnăscute.

Țin cu Koln, locuiesc în Koln și echipa asta e mai mult decât un club de fotbal. Trebuie să trăiești acolo ca să înțelegi. Nu contează dacă sunt în prima sau în a doua divizie, stadionul este mereu plin", a spus Daum pentru eusunt12.ro.

Daum și-a amintit de victoria categorică obținută de România în fața Germaniei, scor 5-1, în cadrul unei meci amical jucat între cele două reprezentative pe Giulești, în 2004.

Selecționerul neamț a fost întrebat "Ce echipă a dat patru goluri Germaniei într-o singură repriză?" și a răspuns amuzat: "România, acum aștept să primesc o ciocolată sau un premiu."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  11 Noiembrie 2016, 08:58

Si eu l-as alege pe faimosul Dobrin. Din cei contemporani l-as alege pe Alibec.

chromophobia
chromophobia  •  11 Noiembrie 2016, 05:57

Daca s-ar respecta suporterii si in Romania ca in Germania,ar merge si aici la stadion.Managementul e praf

Vezi toate comentariile (2)
Comentează