FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan îi dă un croșeu și lui Șumudică: „Nu are demnitate, e circar! Sigur o să mă sune să-mi spună că sunt nesimțită!”

Articol de , , - Publicat vineri, 22 noiembrie 2019 11:15

Anamaria Prodan (46 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, care e integral în ediția digitală și cea tipărită.

Agentul de fotbaliști îl vede pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, potrivit pentru postul de selecționer al echipei naționale, dar îi taie tot elanul lui Șumudică, tehnicianul lui Gaziantep, care anunțase că vine pe jos la prima reprezentativă fără să-l interese salariul pe care ar urma să-l primească din partea Federației Române de Fotbal.

"Mie mi-e foarte drag Șumudică, numai că, fiind și eu o persoană vulcanică, eu știu când cineva sare calul. Știu să-mi cer iertare, am o balanță. 

Eu cred că un antrenor trebuie să aibă demnitate extraordinară, nu să se autopropună la echipe, să nu facă circul pe care îl face pe teren și în afara terenului. Știu că-mi va spune acum: «Ana, ești nesimțită să vorbești așa despre mine!». Nu! Îmi e foarte drag!

 El e un antrenor foarte bun, asta îmi zic toți jucătorii, însă respectul fotbaliștilor îl câștigi când ai un comportament adecvat. Atunci când ești unicul Mister!", a pus Anamaria Prodan într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

Anamaria Prodan nu uită însă episodul în care Șumudică a jucat la pariuri și-a fost suspendat de Federația România de Fotbal. Profită de aceea decizie a Comisiilor din România și-l atacă pe fostul antrenor al Astrei.

"Ești unul Mister și când nu ești implicat în scandaluri cu pariuri! Să fie ceva dovedit cu pariurile, că așa, ca bârfe, eu cu Reghe eram capii mafiei pariurilor încă din 2006! Și? Toată lumea vorbește și nimeni n-a venit cu dovezi despre noi! Iar la Șumudică a fost o sancțiune. 

Cred că fotbalul românesc îl tratează pe Șumi ca pe un copil teribil. Ceea ce poate a fost! Dar dacă nu-și schimbă toată comportarea, n-are cum să fie la națională! La echipa națională trebuie să fie un om integru! Și un om care a dovedit că poate face din .... bici!", a mai dezvăluit impresara.

"Reghecampf e potrivit pentru națională! Și vă spun și de ce! E tânăr, are performanțe cum nu știu câți antrenori din România au. Cred că e mai bun Laur. Uite, nu m-am gândit la Dan Petrescu, așa e. Sunt puțini antrenori foarte buni, capabili să fie selecționeri: Laur, Petrescu, Răzvan Lucescu. Care au făcut performanță la nivel mare!"
Anamaria Prodan, impresar

Marius Șumudică: „Vin pe jos la echipa națională! Cum să refuz așa ceva?”

VEZI ȘI:

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, atac frontal la Gică Hagi: „Lumea l-a luat drept nebun, și pe bună dreptate!” + „Viitorul n-ar fi existat fără Becali!”

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan, vehementă: „Nu-i dădeam NICIODATĂ tricoul #10 lui Ianis” » „E greu să fie doi Hagi” și dezvăluiri despre Contra: „Nu mârâia nimeni”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
avcbest
avcbest  •  23 Noiembrie 2019, 01:38

Reghe a avut rezultate, la majoritatea echipelor le-a crescut valoarea. Totuși echipele lui excelau la capacitate de alergare ridicată și forță. Astfel de atribute se pot cultiva la un club în cateva luni, la națională principalele lui arme nu ar funcționa, consider că sunt variante cu șanse mai mari de calificare. Și oricum e puțin probabil să lase banii pentru națională.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  22 Noiembrie 2019, 18:17

Eu zic ca este in calduri. Oricum, Lenti nu cred ca reuseste sa-i raceasca bateriile si umbla hormonii prin ea ca fluturii de noapte la bec. In aceste conditii se ia de toti, doar, doar o sari unul pe ea s-o linisteasca o leaca. Ganditi-va ca Alexa nu si-a facut treaba cum se cuvine si a luat-o pe coaja.

954215071297337
Rosca Stelus  •  22 Noiembrie 2019, 17:49

Lumea stia oricum. Nu mai trebuie s-o zica Sumudica !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează