FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV // Cornel Dinu îi atacă pe oficialii FRF: „Cine sunt ăia? Contra nu era pregătit!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2019 18:00

Cornel Dinu, 71 de ani, fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost prezent în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre plecarea lui Cosmin Contra de la naționala României.

„Aducerea lui Contra a fost așa... nu s-a justificat! Trebuia să stai să te gândești ce calități are Contra și ce-a demonstrat până atunci. Ce i se cere, ce reprezintă fotbalul românesc în momentul acela. A fost o soluție in extremis, dar părerea mea este că a fost greșită din toate punctele de vedere!

Contra poate să fie un antrenor bun, dar nu de echipă națională. Și ca dovadă stau momentele pur tehnice! El n-a jucat în niciun meci cu aceeași formulă. N-a jucat cu același sistem. Omul nu era pregătit. Îmi pare rău pentru el, l-am avut jucător, dar trebuia să se gândească. Cine sunt ăia care l-au desemnat? Cine sunt cei care aleg antrenorul echipei naționale? Ce calități au acești oameni? Ce reprezintă ei?”, a declarat Dinu emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Mister” s-a luat și de Comisia Tehnică a FRF: „Îmi permit să fac o remarcă: întotdeauna sfătuitorii Federației după anii '60 erau oameni care meritau să fie în Comisia Tehnică sau în Colegiul Antrenorilor, confirmați prin succese la echipele de club sau la națională! Vreau să vă reamintesc că eu mă întâlneam înaintea fiecărui meci cu cei din Comisie și le prezentam lotul. Îmi făcea plăcere, pentru că 80% erau foști antrenor de națională, Cernăianu, Niculescu, Voica, Drăgușin, sau profesori universitari. Oamenii ăștia te înarmau prin competența lor. Uitați-vă la Comisia Tehnică de acum. E ceva înfiorător!

Sunt și oameni cu experiență, ca Stoichiță, dar el spunea  atunci când antrena în Panama că dacă dădea mingea mai tare cădea în canal! Panama ne trebuie nouă? Am o reținere și un respect. Dar sunt foarte mulți foști jucători în această Comisie Tehnică fără experiență. Pentru că le respect cariera, nu le dau numele”.

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU CORNEL DINU

Vezi și:

Selecționer România // 83.000 de suporteri au decis! Cine e antrenorul care ar trebui să-l înlocuiască pe Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
138672209828437
Gelu Oanca  •  21 Noiembrie 2019, 08:34

De ce in alte tari, dupa ratarea calificari cam toti presedinti de federatie isi dau demisia, dar Burleanu sa legat cu lanturi de scaun.

deusdat
deusdat  •  21 Noiembrie 2019, 00:26

Moș Dinule, vezi-ți de *** tăi, că-i ai mai mari decât gura. Ce-ai făcut tu ca selecționer?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piet
piet  •  21 Noiembrie 2019, 00:08

da pe radoi ce la recomandat ? VOCEA SI TALENTUL? ALEA 30 DE MECIURI ANTRENATE?ARE VREO SCOALA ? are macar o cupa castigata ,campionat ceva vreo calificare ? NU NIMIC ,SI ATUNCI DE CE IL BAGATI PE GAT ?e liber ca acceleratul! Auzi vrajeala e in grafic ! CARE GRAFIC ? S-a dus calificarea ai 5 puncte sub Danemarca esti in trafic poate!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează