FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu n-are milă de Burleanu și face o afirmație-șoc despre alegerile FRF: „Voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 14:06

Cornel Dinu (71 de ani) a vorbit în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, de Ovidiu Ioanițoaia. „Procurorul” l-a desființat pe Răzvan Burleanu, președintele FRF” despre care a spus că a câștigat șefia Federației pentru că „voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare”.

„Nici nu se compară Sandu cu Burleanu. Nici nu intră în discuție. Puțini oameni rămân decenii de-a rândul la cârma unei instituții, a unei țări. Trebuie să fii dintr-un aluat complet aparte.

Spre finalul carierei, Mircea Sandu a făcut și anumite greșeli. Trebuiau făcute investiții în academii de atunci. A evitat-o! Ionuț Lupescu i-a propus-o pentru că erau bani în Federație. A fost și o răcire între ei de la acest subiect. Ionuț știa. El a fost crescut în centrul lui Dinamo. Mircea a fost reticent la propunerea lui Ionuț. 

A fost un ctitor al Federației, a avut relații cu Platini. Nu e nimic întâmplător. Nu ajungeai în Comitetul Executiv la UEFA așa ușor. Și nu uita că putea să fie vicepreședinte. Puțini rezistă decenii de-a rândul”, a declarat Cornel Dinu în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

„Voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare”

Cornel Dinu a făcut și o afirmație surprinzătoare referitoare la modul în care Răzvan Burleanu a câștigat șefia Federației.

„Oamenii lui Mircea Sandu au fost dați la o parte și a venit pleiada asta, de așa ziși aleși ai fotbalului. Să nu mai vorbim de alegeri și ce-au însemnat. Voturile au fost cumpărate, nu date pe valoare. De la Sandu Mircea s-a căzut din lac în puț și oamenii n-au nimic în comun cu fotbalul. 

Și-a mai zis profesorul Dâncu o inepție, un lucru inadminisbil. Acela că el l-a adus pe Burleanu și toată echipa asta, terminând Cooperativa din fotbalul românesc. Chiar dacă a fost o Cooperativă noi eram la toate competițiile până în 2012!”, a adăugat Dinu.

Vezi și:

EURO 2020 // Agenția France-Presse trage semnalul de alarmă: „România se teme că nu e nici pregătită, nici calificată!” Ce l-a nemulțumit pe Orban

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1358139417544674
Ionita Viorel  •  29 Noiembrie 2019, 23:11

Și ne spui o noutate? Până și juniorii știu asta... Un ticălos infam pe care îl doare în *** de fotbalul românesc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1900144626740004
Zi Bobby  •  29 Noiembrie 2019, 21:35

TORQUE 07 Cind a preluat Burleanu fotbalul romanesc,in conturile federatiei erau 6 milioane de euro! cum poti sa minti ca federatia era pe datorii? bai ,eu cred ca tu esti chiar Burleanu deghizat sub pseudonimul tau...

1900144626740004
Zi Bobby  •  29 Noiembrie 2019, 21:31

pt portardelegenda... mai nene portardelegenda,ia vezi matale la mondialul din 94,la cel din 98 ,citi jucatori din nationala,mai activau in tara? cum adica timp de 30 de ani ,nu se transfera nimeni afara? pai,in 94 sau 98 aproape toti componentii nationalei jucau afara! si Mircea Sandu conducea fotbalul romanesc !,pe linga acest burlean,Mircea Sandu a fost un monstru sacru,nationala ajunsese pe locul 3 in clasamentul FIFA,toti componentii echipei erau TITULARI la echipele de club din strainatate.Fara Mircea Sandu nici sediu de fedearatie n ar fi avut activistul Burleanu!daca era lasat,Mircea Sandu ar fi ajuns presedintele UEFA !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează