FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

VIDEO // EXCLUSIV Florin Prunea crede în calificarea la EURO 2020

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 16:09

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al celor de la Dinamo, a comentat egalul dintre România și Norvegia, scor 1-1, din preliminariile EURO 2020.

„Am suferit foarte mult, cum am suferit toți. Am avut jocul în mână, am controlat a doua repriză, dar rezultatul final cred că este unul echitabil. Suntem la mâna noastră. Trebuie să fim alături de echipa națională. Urmează o finală cu Suedia. Am încredere în Cosmin și în jucători că o vor scoate la capăt”, a declarat Florin Prunea pentru GSP.ro.

Prunea: „Contra a procedat corect”

Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș după ce atacantul i-a luat mingea lui Nicolae Stanciu și a ratat o lovitură de la 11 metri. Prunea îi ia apărarea fostului antrenor dinamovist.

„Câți antrenori m-au înjurat pe mine de-a lungul timpului... Cosmin cred că a procedat corect după, a discutat cu jucătorul, ar trebui să fie un subiect închis. Pușcaș e un jucător tânăr, de viitor, nu trebuie să mai facă această greșeală și să nu asculte ordinele antrenorului. Trebuie să înțeleagă că extistă o disciplină”, a explicat Prunea. 

„Eu am spus că Dan Nistor trebuia să joace din primul minut. Stanciu și Anton au făcut meciuri bune, dar dacă vrei să câștigi, trebuie să îl bagi. Cu Suedia va fi sigur titular dacă va fi sănătos”

„Ar fi fost bine să evităm Norvegia în grupă. Dacă băteam în Muntenegru cu 2-0, nu mai ajungeam aici, dar noi nu știam că trebuie să mai marcăm un gol. Atunci a fost o greșeală impardonabilă. La acest nivel, așa ceva nu se poate face”

„Eu m-am bucurat când am văzut copiii fericiți, cred că a fost experiență extraodinară pentru ei. Când sunt acțiuni de lăudat, trebuie lăudate. Sunt sigur că foarte mulți dintre ei vor fi viitorii fani ai naționalei” - Florin Prunea 

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta - Norvegia

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Dezvăluire la limita dopingului: perfuzii găsite în cantonamentul de la Săftica. Controversatul doctor Bătineanu: „Nu le foloseam”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
bodrin
bodrin  •  18 Octombrie 2019, 16:59

Prunea, ca orice creștin, crede și în învierea morților, așa că nu-i putem face o vină pentru că e încrezător în calificare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close