FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Marius Șumudică onorează votul fanilor de pe GSP.ro: „Vin pe jos la echipa națională! Cum să refuz așa ceva?” + contractul URIAȘ la care a renunțat în Arabia Saudită!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 20:00

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Acesta a vorbit despre posibilitatea de a fi selecționerul României, dar și despre contractul uriaș la care a renunțat în Arabia Saudită (la Al-Shabab) pentru a reveni în Turcia.

Nu pot să refuz naționala. Vin pe jos! Cum să refuz așa ceva? Pentru mine echipa națională e echipa poporului! E țara mea! Fotbalul românesc mi-a dat totul și niciodată n-o să uit. Indiferent de câți bani am câștigat în Golf sau în Turcia, pentru mine România e România”, a declarat Șumudică în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

În urma rezultatelor modeste înregistrate de România în cadrul preliminariilor CE 2020, GSP.ro a organizat un sondaj prin care a invitat microbiștii să voteze cine ar trebui să preia „naționala” în cazul în care selecționerul Cosmin Contra va fi demis.

După aproape 70.000 de voturi, lider în topul preferințelor a fost Șumudică, urmat la mică distanță de Olăroiu și Mircea Lucescu. 

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

REZULTATUL SONDAJULUI

VIDEO // EXCLUSIV Marius Șumudică onorează votul fanilor de pe GSP.ro: „Vin pe jos la echipa națională! Cum să refuz așa ceva?” + contractul URIAȘ la care a renunțat în Arabia Saudită!

A RENUNȚAT LA 2 MILIOANE DE DOLARI PE AN PENTRU A VENI ÎN TURCIA

Antrenorul român a dezvăluit la ce contract a renunțat la Al-Shabab pentru a se întoarce în prima ligă din Turcia: „Nu mă interesează banii la națională. Cum nu m-a interesat nici anul trecut, când aveam 2 milioane de dolari pe an și am venit în Turcia să câștig 600.000 de euro. N-am rămas acolo, pentru că am vrut un campionat puternic, unde se mănâncă fotbal pe pâine, unde am jucători de milioane de euro și unde te simți antrenor”.

5este locul pe care a terminat Al-Shabab cu Șumudică antrenor în campionatul din Arabia Saudită

„Când mă iau de la hotel cu șase motocicliști în fața autocarului și patru mașini de poliție, eu fierb! Fierb! Când stau ăia cu cinci camere de luat vedere când mă dau jos din autocar, am entuziasmul și dorința de a face performanță.

Te simți antrenor! Când vezi că trebuie să-l blochezi pe Arda Turan sau pe Adebayor, fotbaliști cu nume, te simți antrenor! Asta m-a făcut să mă întorc. În Golf pot ajunge oricând, dar în Turcia au fost foarte puțini antrenori români”
Marius Șumudică

VEZI ȘI:

17 zile până la România-Suedia » Până vine meciul, Alex Mitriță se odihnește! Cine ar trebui să fie titular, el sau Florinel Coman? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1135398979873895
 •  06 Noiembrie 2019, 00:47

... care-au

1135398979873895
 •  06 Noiembrie 2019, 00:43

... asa - din prietenie pentru Ovidiu sau in frunte cu domnia sa - ar fi indicat sa faceti un efort si sa v-aduceti aminte de anumite principii elementare din MATEMATICA de clasa PRIMARA - conform carora acele 10.923 voturi acumulate de Dan Petrescu care in viziunea ine... stimabililor car-au afisat clasamentul de mai sus ar reprezenta CICA 15 % - aceeasi vizionari arata ca procentual ar fi mai putine decit cele 16 % respectiv CICA 10.719 voturi ale lui M. Lucescu ps ...tineti-o tot asa

622674784501836
Florin Dobrin  •  31 Octombrie 2019, 08:50

trebuie sa fi prost sa nu vi , la cat e de munca si bani vin lunar .....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează