FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

VIDEO FRF, videoclip de încurajare pentru românii blocați în străinătate din cauza coronavirusului! Belodedici, Mutu și Pașcanu au trimis mesaje emoționante: „Nu veți fi niciodată singuri”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 17:48

Federația Română de Fotbal a publicat pe site-ul oficial un clip video emoționant pentru românii din Diaspora, blocați în străinătate din cauza epidemiilor cu coronavirus.

După ce Italia și mai multe regiuni din Franța au închis granițele, românii sunt blocați în afara granițelor României și FRF a decis să te trimită mesaje de încurajare. Într-un clip video în care apar Miodrag Belodedici, Adrian Mutu și Alexandru Pașcanu, mai multe mesaje de încurajare sunt trimise către românii din străinătate. 

„Dragi români din Diaspora, poate că eu vă înțeleg cel mai bine Pentru o vreme nu puteți veni în țară, la fel cum și eu, pentru o vreme mai lungă, nu am putut. Au fost zile și nopți amare. Știu ce înseamnă să rămâi în străinătate pentru că dacă ai veni acasă le-ai face mult rău alor tăi”, a spus Miodrag Belodedici, cel care în comunism a fugit din țară. 

„Ani de zile m-am bucurat de afecțiunea voastră și v-am bucurat cu reușitele mele. Eu nu aș fi reușit fără voi, iar acum e rândul meu ca într-un moment dificil să vă îmbrățișez. Nu puteți fi acasă acum, dar suntem noi lângă voi! Vă promit că singuri nu veți fi niciodată!” a spus și Adi Mutu, selecționerul naționalei de tineret.

 „Dragostea românilor din Italia a însemnat plusul care ne-a făcut să scrie istorie la EURO U21. Cunosc dorul vostru de casă. Depărtea doarea. Jucăm mereu cu gândul la voi”, a spus și Alex Pașcanu.

Citește și:

FRF pregătește măsuri speciale pentru deplasarea la Reykjavik » Măști, soluții antiseptice și izolare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
antalmihai
antalmihai  •  11 Martie 2020, 21:24

sa stea acolo diaspora, sa voteze, ca avem nevoie de ei! acum nu avem! ce sa faca pe aici prin saracia asta??? nu de aia au plecat??? nici macar ***! le-a venit dorul de casa la toti dintr o data!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

super_poison
super_poison  •  11 Martie 2020, 21:14

Vorbe goale...

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  11 Martie 2020, 20:02

Lui Mutu nu-i e frica de coronavirus ca are antidot, niste prafuri speciale.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează