FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți dezvăluie o discuție cu selecționerul Cosmin Contra: „I-am cerut să nu fiu convocat pentru că mintea mea nu era la fotbal”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 11:31

Cosmin Moți (34 de ani), fundașul lui Lodogoreț, a fost prezent în studioul GSP Live, unde a vorbit despre momentul în care i-a transmis selecționerului Cosmin Contra să nu-l mai cheme la echipa națională.

„În septembrie anul trecut am avut o discuție cu domnul Contra și i-am explicat de ce aș prefera să nu merg pentru alea două meciuri, nici nu mai țin minte ce partide erau. Apoi, în octombrie, n-am fost chemat, după care în noiembrie am fost la națională. 

Eu n-am avut nicio problemă cu antrenorii cu care am lucrat. În septembrie au fost niște probleme. În discuția purtată cu dânsul i-am spus că aș prefera să nu fiu convocat pentru că mintea mea nu era la fotbal. Mă puteam prezenta la națională, dar nu eram conectat”, a declarat Cosmin Moți la GSP Live.

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți dezvăluie o discuție cu selecționerul Cosmin Contra: „I-am cerut să nu fiu convocat pentru că mintea mea nu era la fotbal”
Cosmin Moți în tricoul naționalei

Pentru naționala României urmează acum meciul cu Norvegia. Partida se va juca marți, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Match preview România - Norvegia

CLASAMENT

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și:

VIDEO GSP LIVE // Cosmin Moți recunoaște: „Am jucat la pariuri. Am avut colegi dependenți”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  14 Octombrie 2019, 13:31

Bine ai facut, oricum, nu te convoca !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează