FOTBAL  »  NATIONALA  »  ANTRENORUL ANULUI

VIDEO // Mirel Rădoi a dat verdictul: „Răzvan Lucescu e antrenorul anului 2019!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 18:18

Mirel Rădoi a fost prezentat azi ca noul antrenor al naționalei României, după rezultatele bune de la naționala de tineret. 

Deși a dus naționala de tineret în semifinalele EURO 2019, Rădoi nu consideră că merită să fie antrenorul român al anului. 

„În acest moment, Răzvan Lucescu merită să fi antrenorul anului. E simplu! A câștigat Liga Campionilor. Ăsta e cel mai important trofeu. Dacă jucam și noi o finala de Campionat European sau îl câștigam, probabil că mă înscriam și eu în cursa pentru antrenorului anului”, a declarat Mirel Rădoi. 

În acest an, Răzvan Lucescu a câștigat Campionatul și Cupa Greciei, cu PAOK Salonic, și Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal.

Vezi și: 

Jurnalistul Vali Moraru, izbucnire după ce FRF a refuzat întrebările GSP: „E singurul ziar de print din România!” + „Burleanu e ca-n Scînteia '88! Rădoi are ce să își reproșeze”

VIDEO // Mirel Rădoi, prezentat ca selecționer: „Vă promit că atitudinea se va schimba” + Răzvan Burleanu: „E un contract pe 2 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează